Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
new1
HV kasutaja
|
18.06.2023 16:49:45
GSM security |
|
|
Ei leidnud esmapilgul sarnast teemat kuhu sarnane küsimus oleks võibolla võinud maanduda, seega tegin uue teema ja mis seal ikka. Mul üks seesugune GSM plönn on olemas ja toimib hetkel kenasti link .See 3G pidi kunagi kinni minema või äkki juba on suletud Tartus? Kas see moodul võib mingi hetk mul seetõttu ka toimimise lõpetada, kuna mingid võrgud topitakse kinni? Hetkel see asi häiresse mineku korral teeb kõne määratud numbrile, kui häiresse läheb. Paneks ühte garaazi veel sellise, ent ei julge enne tellida, kui kindlat teadmist pole, et see asi mul ka nii 10+ aastat vähemalt ikka toimida suudab siin kohalikus võrgus. Teab keegi pakkuda, kas sellised jubinad jäävad ikka toimima ka pikema aja jooksul?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
|
perenoel
Kreisi kasutaja
|
18.06.2023 18:27:56
|
|
|
3G ei puutu GSM-i puhul asjasse. Pead uurima, kas 2G võrk sinu operaatoril piirkonnas jääb alles. Nad vist üldiselt ei plaani seda veel lähiajal sulgeda.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
|
new1
HV kasutaja
|
18.06.2023 19:48:39
|
|
|
Seal mul pole mingit kindlat "minu operaatorit", suvalist kõige odavamat kõnekaarti olen seal kasutanud, kõige soodsam sedasi, kas laed poole aasta jooksul kolm eurot peale või siis ostad euro eest üldse uue kõnekaardi, pin kood tuleb maha võtta ainult ja ülejäänud seaded jäävad samaks seadmes sees. Liitumisel mingi püsilepingu alusel pidi paar euri kuus igal juhul minema kaardi üleval hoidmine, odavamalt ei anna keegi. See "lähiajal" on ka muidugi selline asi, mis ei ütle otseselt midagi, mõne jaoks on lähiajal kolm päeva, teises olukorras võib lähiajal ka 30 aastat olla. Seega seal vidinal ilmselt 2G lahendus peab ka olemas olema ning no 10 aasta jooksul ikka see 2G kuhugile kaduma ei hakka ja võiksin arvestada selle toimimisega? Tartus krat alles aasta lõpus vist sulgevad selle võrgu siin, et kui peale sulgemist see vidin mul edasi töötab, alles siis vist oleks mõtet teine lisaks tellida, muidu pärast see hiina ime ei tööta ikkagi peale aasta lõppu ja siis raiskan niisama raha.
|
|
|
8 |
|
tagasi üles |
|
|
erxxx
HV kasutaja
|
21.06.2023 15:43:43
|
|
|
GSM kestab kindlasti veel tykk aega, 3G keeravad paari aasta jooksul kõik kinni, Telia juba sulgeb.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
|
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
22.06.2023 14:05:16
|
|
|
Oletan millegipärast, et see päev kui 4G kinni pannakse saabub varem kui see päev kui 2G kinni pannakse. Kriisiolukorraks on mingit lollimapoolset sidet vaja, mis pole ülemäära pirtsakas ehk toimib igas seadmes.
Aga noh, elektroonika pole asi mida isalt pojale pärandatakse seega ma selle pärast ei muretseks mis 10 või 30 aasta pärast saama hakkab.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
|
59 |
|
tagasi üles |
|
|
perenoel
Kreisi kasutaja
|
23.06.2023 15:06:54
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Oletan millegipärast, et see päev kui 4G kinni pannakse saabub varem kui see päev kui 2G kinni pannakse. Kriisiolukorraks on mingit lollimapoolset sidet vaja, mis pole ülemäära pirtsakas ehk toimib igas seadmes.
Aga noh, elektroonika pole asi mida isalt pojale pärandatakse seega ma selle pärast ei muretseks mis 10 või 30 aasta pärast saama hakkab. |
Kriisiolukorraks pead ise valmistuma, telekommunikatsioonifirmad päris kindlasti ei soovi selleks miljoneid oma raha kulutada. Küll aga võib loota, et osad nende kliendid vajavad ka edaspidi seda süsteemi. Kasvõi näiteks kaugloetavad elektriarvestid või turvafirmade alarmseadmed. Kui sellised süsteemid ühel päeval ümber tehakse, ei ole GSM-i säilimiseks enam mitte mingeid shansse.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
|
erxxx
HV kasutaja
|
23.06.2023 20:11:17
|
|
|
sa saad 5 aastat hoiatusi, , mine põleta midagi
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |
|
|
new1
HV kasutaja
|
26.06.2023 17:50:28
|
|
|
Et kokkuvõtvalt, kui see asjandus teeb tavakõnesid, siis toimib see asi ka ilmselt 2G võrgus ja ei paista kusagilt otsast veel, et 5+ aasta jooksul keegi sellel mingeid kanaleid kinni krutiima hakkaks? Tellin teise veel millalgi sel juhul.
|
|
|
8 |
|
tagasi üles |
|
|
erxxx
HV kasutaja
|
02.07.2023 11:24:48
|
|
|
new1 kirjutas: |
Et kokkuvõtvalt, kui see asjandus teeb tavakõnesid, siis toimib see asi ka ilmselt 2G võrgus ja ei paista kusagilt otsast veel, et 5+ aasta jooksul keegi sellel mingeid kanaleid kinni krutiima hakkaks? Tellin teise veel millalgi sel juhul. |
telli rahulikult, see punn kooleb enne ära, kui GSM lukku läheb
|
|
|
2 |
|
tagasi üles |