Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.02.2025 12:51:46
|
|
|
Tuleb viimaks välja 18. veeruar, esimesed gameplay videod juba olemas
|
|
Kommentaarid: 211 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
11.02.2025 19:04:44
|
|
|
Xbox Game passile tuleb ka. Soetasin see kuu isegi, et pelada Stalker 2te ja Avowed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg maha 60

|
11.02.2025 20:32:20
|
|
|
Tundub tulevat järjekordne MS-i flop.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.02.2025 20:52:59
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Tundub tulevat järjekordne MS-i flop.  |
Eks paistab, antud stuudio, kes selle mängu teeb pole siiamaani ühtegi halba mängu teinud.
Puhtalt videote põhjal tundub tavaline rollikas, ei midagi ennenägematut. Samas pole ka hype, seega pole väga milleski pettuda ka.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
14.02.2025 14:50:06
|
|
|
Mortismal 100% review.
https://www.youtube.com/watch?v=aMCS_1ortZk
Tundus ... sellline tundeid mittetekitav mäng olevat. See võib aastal 2025 isegi hea olla.
Viskan mängule nädalavahetusel pilgu peale.
Ülevaates kirjeldatud loot süsteem meeldis. Samuti meeldis, et UI ei olnud klassikaline konsooli mängu port.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sn4itek
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
14.02.2025 22:00:00
|
|
|
AndyPants Gamingul oleks aeg endal kapist välja tulla. Ma ei poolda mingit woke nonsensi mängudes, aga sellise süstemaatilise "sisu" tootmine on juba veidi haiglane.
Steamis on ülevaated hetkel küll positiivsed.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
15.02.2025 13:39:43
|
|
|
Tundub paras BS olevat.
1 tund mängitud. Mäng on enamvähem mida nendelt tegijatelt ootaks.
Sihtgrupiks on jätkuvalt RPG mängijad.
Actioni sõpradel soovitan mitte osta. Tõenäoliselt ei ole mõtet aega raisata isegi "tasuta" demole. Animatsioonid tundusid väga puised olevat. Mainstream mängijatel oleks kindlasti mõttekam oma aeg KC:DII-le kulutada.
Hinnasilt on vale. Ma paigutaks mängu 50 euro klassi. A tasemel.
70 eurot on minu silmis AAA tasemel mängu hind.Sellist kvaliteeti ma mängus ei näe.
Mortismal on jälle korraliku tutvustuse teinud. Kui see ära vaadata , siis on üsna selge mis mänguga tegu on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
17.02.2025 13:56:14
|
|
|
Kas see on see mäng, mis pidi nagu elder scrolls olema aga parem?
Gameplay videodest küll midagi asjalikku ei näe. Jälle okse npc-d eriliselt OKSE välimusega. Graafika ka väga multikas. Ehk praeguse geni junnidele selline pask meeldibki vaid.
Nende Outer Worlds oli uninstall pärast 1h. Seda pedevärvides homo sitta ei hakka proovimagi.
Järgmine trollstuudio, kes oma homo propagandaga inimesi vihale tahab ajada! Biideri valitsus maksis kinni, nii et kui mäng failib on neile ka pohh.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
17.02.2025 14:23:43
|
|
|
Proovisin nv selle mängu ära, 4h mängitud, väga viis mäng on.
Jääb segaseks, kust selline info pärineb nagu mingi DEI kräpp või poolik mäng oleks.
Plussid:
- Pole ühtegi bugi leidnud mängus, kuigi olen lugenud, et mingid bugid osadel ikkagi on. Ilmselt vajab patchimist.
- Jookseb väga hästi, enamus ajast 120fpsi. Suuremates linnades kipub ühest alast teise liikudes tekkima kõrge langus 1% fpsi osas, et siis vajab optimiseerimist. Loading screene pole.
- Seksuaal suhteid ja diaglooge mängus ei eksisteeri, karakterite dialoog on väga viis, mitte selline snow-flake pask nagu Veilguardis.
- Mingit DEI värki keegi peale ei suru, saad normaalse välimusega karakteri omale luua, ei ole mingeid täispuhutud peade ja pede välimusega tegelasi nagu Veilguardis.
- saab edukalt mängida klaviatuuri ja hiirega, pole sellist tunnet, et mingi sitt konsooli port on, nagu KC2.
- pilt on väga kena, võrreldes teiste uute mängudega, sama tase.
- gameplay on väga viis, kiire ja responsive.
Miinused:
- maailm on kohati liiga kirev ja värviline, sama probleem oli ka Outer Worldsis, linnad jms. on ok, aga looduses. Toimub Pillars Of Eternity maailmas, lisaks seletakakse ära, miks ta selline välja näeb.
- Midagi väga uut ja innovatiivset see mäng imo ei sisalda. Siuke classic rpg tüüpi asi on.
- Mängu story siiamaani jätab suht ükskõikseks.
- Outer Worlds siiamaani parandamata, 1% low fps spike liiga palju... väga lootust selles osas pole, et see täiesti ära parandatakse. See stuudio ilmselt jookseb kohe järgmise projekti juurde (Outer Worlds 2 on juba tegemisel!)
- Maailm on suht väike, nagu Outer Worlds, pole mingi skyrimi/fallouti tase selles osas.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
17.02.2025 21:11:36
|
|
|
Spoiler 
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg maha 60

|
17.02.2025 21:56:36
|
|
|
Ikka väga rõve on kui mängu peategelase dialooge pole sisse loetud...
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
19.02.2025 13:02:39
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Kas see on see mäng, mis pidi nagu elder scrolls olema aga parem?
Gameplay videodest küll midagi asjalikku ei näe. Jälle okse npc-d eriliselt OKSE välimusega. Graafika ka väga multikas. Ehk praeguse geni junnidele selline pask meeldibki vaid.
Nende Outer Worlds oli uninstall pärast 1h. Seda pedevärvides homo sitta ei hakka proovimagi.
Järgmine trollstuudio, kes oma homo propagandaga inimesi vihale tahab ajada! Biideri valitsus maksis kinni, nii et kui mäng failib on neile ka pohh. |
Mine õue ja hinga värsket õhku. Keegi ei sunni sind mängima
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.02.2025 18:19:27
|
|
|
on keegi seda game passis või ms store/xbox äpist eesti kontoga mänginud?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg maha 60

|
20.02.2025 23:33:16
|
|
|
londiste kirjutas: |
on keegi seda game passis või ms store/xbox äpist eesti kontoga mänginud? |
Ei, sest seda jama ei peakski keegi mängima.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
21.02.2025 11:04:00
|
|
|
Hull "hate" on selle mängu kallal lahti läinud? Huvitav kas keegi ootas mingit ime asja? Obsidian (https://en.wikipedia.org/wiki/Obsidian_Entertainment)
on ikkagi 200 inimesest koosnev keskmise suurusega mängutootja, nüüd kui MS ta ära ostis... siis veidi imelikke mänge tehtud IMO, kuid siiski midagi väga silmapaistvat
pole nad kunagi tootnud, kas seoses sellega, et MS nüüd omanik on eeldab keegi, et tehakse Bethesda tasemel suuri mänge kohe? Nagu Skyrimi asendaja?
Ma küll minevikku vaadates mingeid suuri ootusi ei olnud ja pigem arvestades, mis kräppi enne selle mängu ilmumist kirjutati ja kui vähe reklaamiti, siis pigem
oli meeldiv üllatus. Ise muidugi seda osta ei soovita 70€ eest praegusel kujul, liiga palju buge/performance probleeme, lahendagu need enne ära ja siis võib soovitada, kui
mäng allahinnatud on.
Kui just ostja mingi obisidiani või RPG fänn pole, seda tüüpi mänge on viimasel ajal ikka väga vähe ilmunud, seega võib aru saada, miks osadele väga meeldib olenemata
puudujääkidest.
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
21.02.2025 11:14:02
|
|
|
Olen ja täiesti okei mängida. Mäng iseenesest on huvitav, aga kohati liiga palju jutustamist. Tahaks rohkem ise midagi teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.02.2025 11:17:36
|
|
|
Kont kirjutas: |
Olen ja täiesti okei mängida. Mäng iseenesest on huvitav, aga kohati liiga palju jutustamist. Tahaks rohkem ise midagi teha. |
miks küsisin on see, et võtsin game passi ligi kuna tahtsin avowedi ja veel mitu mängu proovida ja osta veel ei raatsinud. muu kraam on okei, aga avowedi käima ei saa. ms support ei oska ööd ega mütsi teha ja saatis obsidiani manu, mis ilmselt ei vii ka kuhugi. elagu ms store...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oompa
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
21.02.2025 11:39:31
|
|
|
Ma ei tea, minul igastahes ühtegi probleemi pole. Ma ostsin üheks kuuks Xbox PC gamepassi. Olen mänginug Stalker 2, Awoved ja palju teisi mänge. Ühtegi probleemi pole. Mõned mängud nõuavad teisi launchereid nagu EA ja Ubisoft aga elab üle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
21.02.2025 18:46:12
|
|
|
Mul töötab ka läbi gamepassi ilusti.
Ei tea, mis virin selle mängu üle käib - gameplay sisuliselt samasugune nagu Outer Worlds, mis isiklikult meeldis. Pole liiga diip RPG ja näeb kena välja. Selline paras õhtul paar tundi vaikselt nokitseda.
Kui nvidia kaart, siis soovitan DLSS Swapperiga v310.2.0 peale panna (frame gen versiooni ei muutnud, minul tekitas 310.x vilkuvaid värvilisi triipe) ning Special K'ga HDR + DLSS profile K peale lülitada ning tulemuseks vägagi ilus pilt. Gamepassi versioonis Nvidia App ega Inspectori kaudu DLSS vahetamine ja RTX HDR ei tööta - minul vähemalt mitte.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg maha 60

|
21.02.2025 18:54:53
|
|
|
Mulle see mäng üldse ei meeldi. Graafika on ok ja see on ainus positiivne asi.
Gameplay on täis saast. Kõik see võitlusmehaanika on rämps - aeglane. Tegelaste disain on puhas okse. Need kuradi korallid näos on ikka rõlge. Füüsika on samuti rämps. Hüppamise animatsioon on mingi UE5 default - hõljub õhus. Story ja see maailm absoluutselt ei tekita mingit huvi pluss veel see, et peategelane ei räägi. Üldse tegelaste disain on nõme - vahet pole, et tegemist on fantaasia temaatikaga. FLOP!!!
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
21.02.2025 19:30:04
|
|
|
Selles osas nõus, et Steamis küsitavat 70€ kindlasti selle eest ei maksaks. Gamepass on niikuinii olemas ja selle eest kõlbab ajaviiteks küll.
Oma karakterit tehes korallid ei meeldinud mulle ka, aga need saab õnneks ära peita. Hüppamise füüsika on selline mõnus arkaad - kergelt madal gravitatsioon ja saab õhus suunda muuta.
Story, ma saan aru, et on seotud varasemate Pillars of Eternity mängudega ja ma olen küll dialoogi jälginud aga endiselt on asi väga segane. Leitavaid raamatuid ja kirju pole väga viitsinud lugeda. "The Voice" käib oma krüptilise vadaga küll pinda. Tahaks öelda STFU juba
Hetkel 10h mänginud, võib-olla arvamus muutub, kui kaugemale jõuda.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|