Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Mälude kokkusobivus NF7-SL emmega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
predator
HV Guru
predator

sõnum 17.01.2004 11:33:13 Mälude kokkusobivus NF7-SL emmega vasta tsitaadiga

Tervitus,

oleks selline küss targematele, et kas kellelgi on kogemusi kuidas võivad koos töötada 512 MB PC3500 Corsair ×2 tk.(praegu masinas 1 pulk) mälu või siis oleks teiseks mälupulgaks hoopis 512 MB Kingston HyperX CL2 mälupulk ABit NF7-SL v.2.0 peal. Tahaks kokku 1 GB mälu saada.

2003 a. kevadel käis minu käest korra läbi ka üks teine 512 MB Corsair PC3500 pulk aga koos teise samasuguse identse Corsair pulgaga asi probleemivabalt ei töötanud, mängud panid näiteks segast kui ma hästi mäletan. Emaplaadiks oli mul siis Epox KT400 kiviga isend ja ka päris viimane bios ei olnud tal siis vist peal aga tundub siiski, et 2×512 MB on üsna kapriissne kombinatsioon.
512 MB + 256 MB PC3500 Corsair kooslust olen oma ABit emme peal proovinud ja sellega probleeme ei olnud. Mul töö ka selline, mis neelab mälumahtu üsna rohkelt, lisaks ju mitmeid uusi ressursinõudlikke mänge ka varsti tulemas, mis ka vähe mälu ei taha.
Äkki on kellelgi siis mingit kasulikku infot anda mulle, sest niisama ehkupeale ei viitsi teist 512 MB pulka osta ja siis hakka teda kohe ka teisest otsast maha parseldama (loomulikult hävid ka veel) kui kokkusobivusprobleemid siiski on.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.01.2004 16:06:59 vasta tsitaadiga

otseseid kogemusi pole nende pulkadega olnud...kuigi samalaadsete probleemidega olen tegelenud... mina tegin poes sellise deali, et kui ei tööta siis võtavad tagasi...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2004 16:28:54 vasta tsitaadiga

Mul NF7-S mobo ja pc3200 256mb mälud kingstoni poolt mul igastahes 400mhz peal tööle ei läind. samas sama firma pc2700 mälud töötavad.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Mälude kokkusobivus NF7-SL emmega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.