Nojah, ma isiklikult ei usu, et Stenbocki majja krebinud on ni kehvade intellektuaalsete võimetega, et sellest tegelasest Eestile pappi loodavad. Pigem kahtlustan, et EL valmistab ette oranzhi revolutsiooni USA--s ja tema on üks kivikene selles. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
beastbeats...ma ei tea kuidas sina seda asja näed, mina näen seda küll selliselt, et suvaneegrile maksti. see, et teda eralennukiga balti riikides ringi lennutati on põhimõtteliselt samuti talle maksmine. ja 30k lihtsalt baltis lennukiga lendamine PÄRIS KINDLASTI!!!!!!!! ei maksnud, olgu era või mitte era muidugi kirjutada ja "rahvale esitada" võib mida iganes, võiks kirjutada samamoodi, et vennikese (era)rongiga baltikumis ringi sõidutamine maksis miljon eurot.
ehk siis, kas talle maksti nö. peo peale cashi või mitte, see pole kokkuvõttes kuigi oluline. talle pakuti hüvesid, päris suure summa rahva raha eest. isegi kui talle hüvesid ei oleks pakutud ja mitte midagi peo peale ka ei oleks makstud aga kuskile ja kuidagi oleks selle tsirkuse peale ikkagi kulutatud 30k siis tulemus oleks sama.
irooniline ja kurb on see, et samal ajal kui valitsus mingisuguse suvaneegriga sellist tsirkust korraldas (millest pole ühelegi eestlasele mingit kasu) siis vaid mõni päev hiljem tegi üks väga mõjukas ja tuntud vend eesti kohta oma reklaanvideo. igati kvaliteetse ja asjaliku ning täiesti tasuta - või isegi kui see ei olnud täiesti tasuta siis eesti maksumaksjale see kindlasti midagi maksma ei läinud.
https://www.youtube.com/watch?v=p1cbipalslc _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ei tea, kas eesti valitsusele tuleb kasuks ku ishowspeed läheb venemaad väisama? Et siis Toompealt otse Kremlisse..
--
ishowspeed näitab kuidas olla õige fänn nt. ronaldo fänn:
No kurat meil on küll asjad ikka puhta ptsis kui mingite suvaliste striimerite külastamist juba tohutuks eduks peetakse
Kindlasti nüüd 12 astane pubekas ütleb vanematele, et ei kurat Eesti oli ikka äge, vaadake speed driftis ja käis saunas, for sure nüüd läheks sinna
Krt kui mingit edu tahad siis toeta mingeid krdi suurte rahvusvaheliste driftiürituste ja üldse sündmuste riiki toomist jne. Jah see vajab järjepidevust mingid x aastad aga lõpuks kui toimima saab on väliskülalised garanteeritud (võtame või rally estonia kus lõpuks on hakanud arvestatav kogus välisturiste käima ja raha riiki tooma). Ma ei tea meil mingid naljamehed arvavad, et näita 2 tundi riiki kuskil striimis, maksa 30k selle eest ja järgmiseks miljonid sisenevad riiki? Täpselt sama lollus, et keerame aga makse juurde ja tulud maagiliselt suurenevad _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ta ikka päris suvaline pole. Päris populaarne.. ja kes teab, see 30K võis end ära tasuda küll. Pole eriline summa, mida reklaamile kulutada. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Ma vaatan iga päev tunde Youtube ja ma polnud temast varem kuulnudki. Võibolla ma pole algorütmi osas siis nö õigel lainel, et mulle oleks teda soovitatud üldse.
Mulle on soovitusena ette tulnud, aga pole ühtki tema videot vaadanud ega kavatse ka. Lihtsalt ei huvita. Kui midagi otsin-vaatan siis konkreetselt seda sisu mis päriselt huvitab või kui vaja mingeid "Tee seda ise" stiilis õppevideosid vaadata sest endal pole kogemusi.
Ta ikka päris suvaline pole. Päris populaarne.. ja kes teab, see 30K võis end ära tasuda küll. Pole eriline summa, mida reklaamile kulutada.
Ma ei tea, vb midagi tasuks kui see projekt oleks, et näitab eestit mingi 5 päeva jutti jne...
Aga tõmmates päevaga juba 3 riiki läbi ja mõne päevaga veel hulgim siis pmst on rohkem selline ühest kõrvast sisse ja teisest välja olukord kus lõpuks keegi ei mäletagi, et mingi Eesti seal kuskil vahel oli mõni tund. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ma vaatan iga päev tunde Youtube ja ma polnud temast varem kuulnudki. Võibolla ma pole algorütmi osas siis nö õigel lainel, et mulle oleks teda soovitatud üldse.
Sama
Ja kuidas see aitab üldse?
Tiinekad tulevad eestisse või ma lammas?
Pensionärid tulebad siia raha nüüd kulutama? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tund aega vaatate youtube, iga päev? No ikka väga hull _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Tund aega vaatate youtube, iga päev? No ikka väga hull
Nädalavahetusel ka 5h..... Kas vaatad rose mariat kanal 2st või sulkat youtubes....
Ega mul premium teleka pärast ongi, telos oleks kama 7 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ta ikka päris suvaline pole. Päris populaarne.. ja kes teab, see 30K võis end ära tasuda küll. Pole eriline summa, mida reklaamile kulutada.
Arvuline populaarsus ei maksa mitte midagi. Mõtle näiteks kanalile, mille tellijad elavad kõik Nigeerias. Neid võib olla kümneid miljoneid, kuid taskud on kõigil tühjad.
Tegin väikese katse: New Yorgi IP aadressiga avasin privaataknas Youtube'i ja selles otsisin IShowSpeedi. Sest vaata, olgugi, et YT antud juhul ei tea, kes täpselt ekraani taga on, see üks otsing annab talle juba mingisuguse aimduse, mida reklaamiks näidata. Estieks tuli 'Old Spice' (odav odekolonn) ja teiseks Samsungi odavama otsa telefon (maal, kus ruulib iPhone). Ehk siis, Youtube teadis selle ühe otsingu järgi, et tegu on rahatu noorega.
Võrdluseks tegin kontrollgrupi mõttes teise New Yorgi IP-ga sama, kuid otsingusse panin 'Producer Michael'. Tulemuseks oli John Deere traktor ja teine reklaam Infinity auto kohta. Youtube teab hästi, et võrreldes esimese kanali vaatajaga on teise oma ostujõud sadades kordades suurem. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Mis Te jamate? Ma pole ühtegi musta pilti reklaami asemel või üldse reklaami näinud.
Üldiselt kuulan mussi taustal või ise arvutist eemal olles ja kõik hea.
Lihtsalt üks suurepärane näide, kuidas sponsorreklaam võib olla esiteks huvitav ja kasulik ning samuti esitatud kaasahaaraval moel:
(kui ei lähe õigele ajale, siis nihutage ajale 7:18)
Link _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.