Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  TV-seriaalide teema NB! Kasutage vastamisel vajadusel spoilertage! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 490, 491, 492
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Alari A.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.05.2025 22:12:24 vasta tsitaadiga

See väike värd võiks ju otsa saada icon_razz.gif
Homme uus osa + TLU 2. Vaatamist on.
Kommentaarid: 658 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 540
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.05.2025 00:22:24 vasta tsitaadiga

Star wars Andor...väga hea seariaal nii 9/10....aga ärge vaadake seda.... mõttetu lõpp ja BS....teoorias vaadake star wars printsess leiat osa 3 vist? ...nn järg
Räigelt pettunud krd seriaalis, oli võimalus lõppmäng teha, läks seebiks ära ja lõppu ei tulnudki thumbs_down.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.05.2025 10:24:43 vasta tsitaadiga

Pole Andori 2. hooaega küll veel vaadanud aga kas loogilisem poleks, et lõppeb nii, et "Rogue One: A Star Wars Story" saaks jätkuda?
Mis omakorda lõpeb nii nagu Star Wars: Episode 4 (ehk päris algse 1. filmi) tegevus algab?

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.05.2025 10:28:43 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Pole Andori 2. hooaega küll veel vaadanud aga kas loogilisem poleks, et lõppeb nii, et "Rogue One: A Star Wars Story" saaks jätkuda?
Mis omakorda lõpeb nii nagu Star Wars: Episode 4 (ehk päris algse 1. filmi) tegevus algab?

Ma saan loogikast aru, aga no seal polnud mingisugusti lõppu

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
alain
HV kasutaja
alain

sõnum 18.05.2025 17:56:27 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Ma saan loogikast aru, aga no seal polnud mingisugusti lõppu

Kuidas võtta, kas peab alati mingi üüber lightsaber või space action olema? Rouge One ongi selle saaga lõpp, sealt edasi juba New Hope jne
Jah väga aeglase kulgemisega seriaal aga no ikka väga hästi kirjutatud ja lõpp perfektne icon_smile.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 19.05.2025 00:12:50 vasta tsitaadiga

Murderbot algus on paljulubav.
Eristuv, hästi tehtud ja kahekümneminutised episoodid.

tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 19.05.2025 13:31:12 vasta tsitaadiga

Vaatasin ka nüüd mingi aja jooksul selle Andor Season 2 ära. Mulle meeldis see seriaal kunstiliselt - kostüümid, arhitektuur, üldine filmimise kvaliteet.
Aga seriaali lõpuks ma jätkuvalt ei teadnud ühegi osalise nime ega nendevahelisi sügavamaid seoseid. Selleks peab ikka StarWarsi nohik olema, et kontekstist täpsemalt aru saada.

Kogu seriaal kasutab lihtsalt ära Star Wars-i maailma, et jutustada mingisugune kõrvaline lugu.
Kogu seriaali kulgemine on super aeglane aga samal ajal ei toimu mingit "character development" asja ka. Sa ei saa teada, kes on kes ja mis nende omavahelised seosed on.

Kasutasin ChatGPT abi praegu, et teada saada, et originaal Star Wars filmides ei olnud sellist tegelast olemaski ja Rouge One (2016) filmis näidatakse sellist tegelast, kes varastab siis kuulsa "Death Star" joonised/plaanid, mille tulemusena see millalgi õhku lastakse.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 20.05.2025 17:42:45 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 20.05.2025 18:37:55 vasta tsitaadiga

-Koppel- kirjutas:
Vaatasin ka nüüd mingi aja jooksul selle Andor Season 2 ära. Mulle meeldis see seriaal kunstiliselt - kostüümid, arhitektuur, üldine filmimise kvaliteet.
Aga seriaali lõpuks ma jätkuvalt ei teadnud ühegi osalise nime ega nendevahelisi sügavamaid seoseid. Selleks peab ikka StarWarsi nohik olema, et kontekstist täpsemalt aru saada.

...

Absoluutselt, Andor oli parem, kui ma oodata oskasin. Mäletan, et vaatasin S01E01 algust, fck kui igav ning jätsin pooleli. Kuni S02E01 tuli. Nüüd sain bing-watch'ida thumbs_up.gif thumbs_up.gif

commer
HV Guru
commer

sõnum 20.05.2025 18:44:45 vasta tsitaadiga

Silo
Severance
Succession
Mobland
thumbs_up.gif

Soovitan: https://www.imdb.com/title/tt30459041/

Kommentaarid: 894 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 690
tagasi üles
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 27.05.2025 14:05:15 vasta tsitaadiga

Étoile (2025)

https://www.imdb.com/title/tt27613329/
tsitaat:
The dancers and artistic staff of two world-renowned ballet companies embark on an ambitious gambit to save their storied institutions by swapping their most talented stars.

Kui pikad, raskesti jälgitavad, prantsusekeelsed dialoogid ja tubakatoodete reklaam (kuidas COPD tantsimist edendab, jääb mulle arusaamatuks) kõrvale jätta, kõvasti parem, kui oodata oskasin. thumbs_up.gif

---

OMG Martha Wells'i The Murderbot Diaries on ekraniseeritud
thumbs_up.gif thumbs_up.gif

https://www.imdb.com/title/tt30444310/

Ma ei taha viriseda, kuid Murderbot on cool tegelane kes binge-watchi'b The Rise and Fall of Sanctuary Moon. Alexander Skarsgård peab siin kõvasti rohkem pingutama...

MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 07.06.2025 15:10:08 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.06.2025 12:39:07 vasta tsitaadiga

degrass kirjutas:
Étoile (2025)

tsitaat:
The dancers and artistic staff of two world-renowned ballet companies embark on an ambitious gambit to save their storied institutions by swapping their most talented stars.

Kui pikad, raskesti jälgitavad, prantsusekeelsed dialoogid ja tubakatoodete reklaam (kuidas COPD tantsimist edendab, jääb mulle arusaamatuks) kõrvale jätta, kõvasti parem, kui oodata oskasin. thumbs_up.gif

---

Ma ei taha viriseda, kuid Murderbot on cool tegelane kes binge-watchi'b The Rise and Fall of Sanctuary Moon. Alexander Skarsgård peab siin kõvasti rohkem pingutama...

Kahjuks on osad väga lühikesed. Et parem vist on oodatata ära juuli keskpaik, et siis kõik korraga vaaadata.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
degrass
HV kasutaja
degrass

sõnum 08.06.2025 13:34:45 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Kahjuks on osad väga lühikesed. Et parem vist on oodatata ära juuli keskpaik, et siis kõik korraga vaaadata.

Ma arvan, et ei juhut mdagi hirmsat ega jää milleski ilma, kui ainult raamatuga piirdud ...

lexo
HV kasutaja
lexo

sõnum 14.06.2025 08:49:19 vasta tsitaadiga

degrass kirjutas:
Étoile (2025)

tsitaat:

---

Aitäh Étoile soovituse eest, tundub huvitav!

Murderbot mulle ka üldiselt meeldib. Raamatuid on mulle (kui ulme-huvilisele) juba aastaid tagasi soovitatud, aga seekord jõudis ekraniseering esmamulje andmisega ette. Panen tähele, et see sari oskab üsna sujuvalt kaasaegse kultuuriruumi üle nalja visata, samas mitte langedes ei väiklasesse mõnitamisse ega ka didaktilisse jutlustamisesse. Põhimõtteliselt on tegemist looga autistlikust peategelasest ja tema värvikatest kolleegidest/sõpradest, taustaks ka mitte-nii-väga peidetud kriitika kapitalismi pihta. Aga nagu ütlesin, ei kuku see välja ei mõnitavalt ega õpetavalt.

Pisut Étoile-i vaimus, kunagi oli Netflixis selline päris naljakas sari nagu Au service de la France. Julgen soovitada, kes kuskilt leiab koha selle vaatamiseks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  TV-seriaalide teema NB! Kasutage vastamisel vajadusel spoilertage! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 490, 491, 492
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.