Star wars Andor...väga hea seariaal nii 9/10....aga ärge vaadake seda.... mõttetu lõpp ja BS....teoorias vaadake star wars printsess leiat osa 3 vist? ...nn järg
Räigelt pettunud krd seriaalis, oli võimalus lõppmäng teha, läks seebiks ära ja lõppu ei tulnudki _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Pole Andori 2. hooaega küll veel vaadanud aga kas loogilisem poleks, et lõppeb nii, et "Rogue One: A Star Wars Story" saaks jätkuda?
Mis omakorda lõpeb nii nagu Star Wars: Episode 4 (ehk päris algse 1. filmi) tegevus algab? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Pole Andori 2. hooaega küll veel vaadanud aga kas loogilisem poleks, et lõppeb nii, et "Rogue One: A Star Wars Story" saaks jätkuda?
Mis omakorda lõpeb nii nagu Star Wars: Episode 4 (ehk päris algse 1. filmi) tegevus algab?
Ma saan loogikast aru, aga no seal polnud mingisugusti lõppu _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mis omakorda lõpeb nii nagu Star Wars: Episode 4 (ehk päris algse 1. filmi) tegevus algab?
Ma saan loogikast aru, aga no seal polnud mingisugusti lõppu
Kuidas võtta, kas peab alati mingi üüber lightsaber või space action olema? Rouge One ongi selle saaga lõpp, sealt edasi juba New Hope jne
Jah väga aeglase kulgemisega seriaal aga no ikka väga hästi kirjutatud ja lõpp perfektne
Vaatasin ka nüüd mingi aja jooksul selle Andor Season 2 ära. Mulle meeldis see seriaal kunstiliselt - kostüümid, arhitektuur, üldine filmimise kvaliteet.
Aga seriaali lõpuks ma jätkuvalt ei teadnud ühegi osalise nime ega nendevahelisi sügavamaid seoseid. Selleks peab ikka StarWarsi nohik olema, et kontekstist täpsemalt aru saada.
Kogu seriaal kasutab lihtsalt ära Star Wars-i maailma, et jutustada mingisugune kõrvaline lugu.
Kogu seriaali kulgemine on super aeglane aga samal ajal ei toimu mingit "character development" asja ka. Sa ei saa teada, kes on kes ja mis nende omavahelised seosed on.
Kasutasin ChatGPT abi praegu, et teada saada, et originaal Star Wars filmides ei olnud sellist tegelast olemaski ja Rouge One (2016) filmis näidatakse sellist tegelast, kes varastab siis kuulsa "Death Star" joonised/plaanid, mille tulemusena see millalgi õhku lastakse.
Vaatasin ka nüüd mingi aja jooksul selle Andor Season 2 ära. Mulle meeldis see seriaal kunstiliselt - kostüümid, arhitektuur, üldine filmimise kvaliteet.
Aga seriaali lõpuks ma jätkuvalt ei teadnud ühegi osalise nime ega nendevahelisi sügavamaid seoseid. Selleks peab ikka StarWarsi nohik olema, et kontekstist täpsemalt aru saada.
...
Absoluutselt, Andor oli parem, kui ma oodata oskasin. Mäletan, et vaatasin S01E01 algust, fck kui igav ning jätsin pooleli. Kuni S02E01 tuli. Nüüd sain bing-watch'ida _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
The dancers and artistic staff of two world-renowned ballet companies embark on an ambitious gambit to save their storied institutions by swapping their most talented stars.
Kui pikad, raskesti jälgitavad, prantsusekeelsed dialoogid ja tubakatoodete reklaam (kuidas COPD tantsimist edendab, jääb mulle arusaamatuks) kõrvale jätta, kõvasti parem, kui oodata oskasin.
Ma ei taha viriseda, kuid Murderbot on cool tegelane kes binge-watchi'b The Rise and Fall of Sanctuary Moon. Alexander Skarsgård peab siin kõvasti rohkem pingutama... _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
The dancers and artistic staff of two world-renowned ballet companies embark on an ambitious gambit to save their storied institutions by swapping their most talented stars.
Kui pikad, raskesti jälgitavad, prantsusekeelsed dialoogid ja tubakatoodete reklaam (kuidas COPD tantsimist edendab, jääb mulle arusaamatuks) kõrvale jätta, kõvasti parem, kui oodata oskasin.
Ma ei taha viriseda, kuid Murderbot on cool tegelane kes binge-watchi'b The Rise and Fall of Sanctuary Moon. Alexander Skarsgård peab siin kõvasti rohkem pingutama...
Kahjuks on osad väga lühikesed. Et parem vist on oodatata ära juuli keskpaik, et siis kõik korraga vaaadata.
Kahjuks on osad väga lühikesed. Et parem vist on oodatata ära juuli keskpaik, et siis kõik korraga vaaadata.
Ma arvan, et ei juhut mdagi hirmsat ega jää milleski ilma, kui ainult raamatuga piirdud ... _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Ma ei taha viriseda, kuid Murderbot on cool tegelane kes binge-watchi'b The Rise and Fall of Sanctuary Moon. Alexander Skarsgård peab siin kõvasti rohkem pingutama...
Aitäh Étoile soovituse eest, tundub huvitav!
Murderbot mulle ka üldiselt meeldib. Raamatuid on mulle (kui ulme-huvilisele) juba aastaid tagasi soovitatud, aga seekord jõudis ekraniseering esmamulje andmisega ette. Panen tähele, et see sari oskab üsna sujuvalt kaasaegse kultuuriruumi üle nalja visata, samas mitte langedes ei väiklasesse mõnitamisse ega ka didaktilisse jutlustamisesse. Põhimõtteliselt on tegemist looga autistlikust peategelasest ja tema värvikatest kolleegidest/sõpradest, taustaks ka mitte-nii-väga peidetud kriitika kapitalismi pihta. Aga nagu ütlesin, ei kuku see välja ei mõnitavalt ega õpetavalt.
Pisut Étoile-i vaimus, kunagi oli Netflixis selline päris naljakas sari nagu Au service de la France. Julgen soovitada, kes kuskilt leiab koha selle vaatamiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.