praegune kellaaeg 15.12.2025 11:35:25
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
raix
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
priitpa
HV kasutaja
|
30.10.2025 20:34:31
|
|
|
Otsin abi UPSi ostmisel. Taustainfo: kontoris 2x Intel Nuci. Võib-olla ruuter (tasuks sisse arvestada). Probleem sellega, et esineb lühiajalisi katkestusi tihtipeale mitu korda päevas.
Millist konkreetset UPSi selliseks situatsiooniks soovitate ja miks?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
3 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
19.11.2025 05:29:53
|
|
|
Soovitan vaadata siia: https://www.techradar.com/news/best-ups
Odavate upside puhul peab vaatama kas on REEALSELT toimivat softi ka, või on ainult imitatsioon soft (nagu mu kunagisel Mustekil oli).
150 euri ja ülesse upside raud üldiselt toimib viisakalt, mina olen kasutanud neid ilma softita.
Odavate upsidega mingi 50-60 euri on nii, et max võimsust annab välja aint 1 seckund ja pilt läind, pool koormusel on loetud sekundid ja pilt läinud.
Olen selle tee läbi käinud (võtsin mingi 500wt ja 950va), pärat pikka vaidlemist sain juurdemaksuga võimsama upsi (1500va ja 900wt) 450wt arvuti jaoks.
Ja kõik oli ok.
Need 150 euri ja ülesse on sellised: Simulated sine wave , line interactive, sustain time with half load: 2 min Sustain time with 50% load.
Peaks siiski valima topelt võimsama kui vaja. Kui vaja 300wt kokku siis valiks umbes 600wt upsi
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
1 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|