UE5 on kahtlemata hea uudis. Saavad rohkem keskenduda sisule. Jääme ootama _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Netflix seeria keskendus väga palju Yenneferi loole, vb mäng ka?
Samas tahaks ikka mõõgaga võitlust rohkem, kuigi Yennefer oli väga osav mõõgaga ka?
Võlur/võitleja kombo mõõk/joogid?
Scart, Ciril oli minu teada 3 erinevat lõppu - ühes surevad nii Geralt kui Ciri. Muidugi see eit traileris pole Ciri enam. DEI filtriga üle käidud. Ning Witcher 3ga ei tehtud Geraltile mingit lõppu. See on su enda märg unenägu, kuidas asja endale tõlgendad.
Teades, et põhitalent on lahkunud ja see stuudio on täis woke nüüd... ei oota midagi head. _________________
Ciri on sisuliselt nõiduri loo (raamatute) reaalne peategelane - oligi aeg temaga jätkata. + See valik oli muidugi ka peale witcher 3 lõppu isegi üsna ilmselge.
Witcher ei ole kunagi ainult Geralt olnud.
Geralti kui tegelane sai eelmise 3 osaga põhjalikult ära jutustatud ja viimase DLC-ga pensile saadetud.
Loomulikult oleks Geralti võinud tagasi tuua, aga Ciri annab tegijatele palju rohkem võimalusi.
Minu silmis on Ciri oma tagapõhjaga palju huvitavam tegelane.
Peale W3 devid ütlesid kohe ära et Geraltigs on kõik ja katsetavad teisi maailmu(cp77).
Nüüd siis tullakse tagasi Witcheri juurde Ciriga, mis oli ka peale W3 kohe devide poolt mainitud, et kui üldse uus Witcher siis Ciriga. Seega ma siinkohal küll mingit vandenõuteeoriat ei näe.
Loomulikult ei tähenda et möng GOTY tuleb kohe...
Endal pole ka suuremat huvi enam. Geralt tundus huvitavam, oleks Ynnefer, aga see oli seeria põhirõhk...
UE5 on kahtlemata hea uudis. Saavad rohkem keskenduda sisule. Jääme ootama
Arendajale kindlasti, sest nemad ei pea õpetama ega ülal pidama stuudio enda custom mootorit. Kas ka mängijatele seda me näeme alles peale väljalaset.
CDPR ütles, et nad töötavad tihedas koostöös mootori arendajaga, et see hästi jookseks, aga arvestades millised mitteoptimeeritud stutterfestid enamus UE5 mänge seni on olnud, ma oma hinge kinni ei hoia.
Loodetavasti see pole ka järjekordne relealse now, fix later mäng kus väljastatakse poolkatkine asi ja siis hakatakse parandama. Vähemalt selles osas ma loodan, et nad pole oma eelmist õppetundi unustanud.
väga äge ikka Huvitav mis see väljalaske kuupäev võiks olla ? 2026-2027 ?
ja muideks Ciri nägi lihtsalt vanem välja mingi 30-ndates midagi ? witcher 3-s oli ta mingi 20 millegagi ma arvan Kusjuures mulle meeldis see osa w3-s kus sai Ciriga mängida ...
Eraldi võiks välja tuua, et Ciri on võimeline maagiat kasutama. Geralt, kui traditsiooniline witcher , seadis mängus maagia kasutamisele kindlad piirid. Ciriga saavad tegijad maagiat tegelase arenduses palju rohkem kasutada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.