praegune kellaaeg 16.06.2025 18:15:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Prg
HV vaatleja

|
02.09.2021 21:15:17
Küsimus m.2 SSD ja GPU kohta. |
|
|
Emaplaadiks Asus B550-E gaming.
Plaadil on PCIe 4.0 gpu slot ja PCIe 4.0 m.2 socket.
Kui ma panen PCIe 4.0 videokaardi ja PCIe 3.0 m.2 ssd pesadesse, siis kas tekib konflikt nende töökiirustel? Näiteks videokaart hakkab ka ainult PCIe 3.0 kiirusel tööle?!
Ma lugesin manuaali, seal räägib ainult m.2 socket kahest, et selle hõivates ei tööta enam sata 5 ja 6. (minu küsimus puudutab gpu slot ühte ja m.2 socket ühte)
Jagatud lane´id ajavad liiga segadusse.
Aitäh.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
03.09.2021 07:27:40
|
|
|
manuali järgi on pcie-1 ja m.2-1 pesad eraldi seisvad, m.2-2 jagab kiirust pcie-3 pesaga ja need sata 5 ja 6 ei tööta. Kirjade järgi ei tohiks mõjutada kiirust kui m.2-2 on kasutusel. Võid proovida ja vaadata, kas biosis on midagi siis vaja näppida. Asusel live chat ka, et võid sealt ka üle küsida.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prg
HV vaatleja

|
05.09.2021 12:11:11
|
|
|
arny kirjutas: |
manuali järgi on pcie-1 ja m.2-1 pesad eraldi seisvad. |
Aitäh, et sellele tähelepanu juhtisid, mingil põhjusel ei osanud, ei tahtnud ma ise seda välja lugeda.
Aga endale lahendasin küsimuse sellisena, et eile ostsin siiski pcie gen4 m2.ssd.
Ja kui kunagi kellelgi peaks sama küsimus tekkima, siis andke teada. Nimelt m2 socket kahes on mul pcie gen3 ssd. Saan nad füüsiliselt ümber tõsta ja proovida.
Ja enne küsimuse esitamist oli mul arvuti laiali, ootasin uut korpust, sellepärast ei saanud ka proovida...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|