Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Paras suur jama mälu,emme ja prosega!!! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
submeez
HV kasutaja
submeez

sõnum 08.02.2004 02:17:50 Paras suur jama mälu,emme ja prosega!!! vasta tsitaadiga

Niimoodi..alustan algusest..prosex on mul p4 2.4(fsb533!!!)..ja emme on mul P4C800 Deluxe Dual Channel (toetus 400/533/800fsb) ja mäludeks on mul 2 X 256 Kingson PC-3500 mälupulka..Esiteks on mul jama klokkimisega..mis loomulikult tuleneb 533fsb-st!!Küsimus on niisugune..et kas keegi oskab öelda et kui ma panen omale 800fsb-ga prose..et kas mul hakkavad need mälud jooxma Dual Channelina..manualis on kirjas DDR400...aga võib olla ehk jooxeb pc3500 pulkadega kuna arvatavasti emme kokkulappimise ajal ei olnd neid mälusid veel väljazz icon_wink.gif...olexin väga tänulik kui keegi oskax mind aidata selles valdkonnas..

Ettetänades Sven
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pealuu
HV veteran
pealuu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.02.2004 11:58:26 vasta tsitaadiga

kas mitte dual channel ei ole sõltumatu "featuur" mälu kiirusest? et siis dual channel peaks saama kasutada ka ddr333 puhul jne...
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
submeez
HV kasutaja
submeez

sõnum 08.02.2004 12:39:37 vasta tsitaadiga

minu arust peaksid ka identsed 2 mälupulka ise hakkama dualidena tööle..aga jama selles et seda ei saa kuidagi moodi teada ka ju et kas nad töötavad nüüd vei mitte... icon_confused.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Paras suur jama mälu,emme ja prosega!!!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.