Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  nali, nali märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 03.07.2003 12:03:22 nali, nali vasta tsitaadiga

oi kurat keegi akkab vastu vahtimist saama icon_evil.gif (nali, nali) kellegi lingilt sain ma mingi hdd kiiruse mõõtja, seal oli mingi read ja siis write, siis kui panin write siis ta hakkas sogama midagi kustutamise kohta, pikale saatsin ok ja ok siis mõõtis midagi, ma olin ülihäppi mingi 50mb/sec näitas, tegin vahepeal reboodi ja boot sector kadunud icon_biggrin.gificon_biggrin.gif ülikõva win uuesti peale ja asi korras(kusjuures teisel arvutil oli õnneks sest, se asi ei vunganud win98 all thumbs_up.gif )
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 09.01.2004 17:47:35 vasta tsitaadiga

icon_evil.gif

viimati muutis Elof 12.01.2004 12:36:36, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.01.2004 12:43:38 vasta tsitaadiga

HGtafka kirjutas:
oi kurat keegi akkab vastu vahtimist saama icon_evil.gif (nali, nali) kellegi lingilt sain ma mingi hdd kiiruse mõõtja, seal oli mingi read ja siis write, siis kui panin write siis ta hakkas sogama midagi kustutamise kohta, pikale saatsin ok ja ok siis mõõtis midagi, ma olin ülihäppi mingi 50mb/sec näitas, tegin vahepeal reboodi ja boot sector kadunud icon_biggrin.gificon_biggrin.gif ülikõva win uuesti peale ja asi korras(kusjuures teisel arvutil oli õnneks sest, se asi ei vunganud win98 all thumbs_up.gif )

irw icon_biggrin.gif
mõõtiski ju kiirust- kui kiiresti sa windowsi uuesti peale saad icon_razz.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Tint
HV veteran

sõnum 12.01.2004 11:48:11 vasta tsitaadiga

ei, HGtafka said teada oma vindile kirjutamise kiiruse, mida soovisid, see et win tuli pärast uuesti peale lasta, see oli lisa feature icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 12.01.2004 12:00:27 vasta tsitaadiga

HGtafka kirjutas:

Vaene mees, see võib tuju rikkuda küll icon_biggrin.gif Proovin sellele lingile ise mitte otsa koperdada icon_razz1.gif .

tsitaat:
ei, HGtafka said teada oma vindile kirjutamise kiiruse, mida soovisid, see et win tuli pärast uuesti peale lasta, see oli lisa feature

Heh, lisa feature, päris koom...
Tõmba see fail alla ja mõõda oma kõvaketta kiirust, programmile on sisse ehitatud kõvakettale mõeldud vabaruumi tegemiseks ning lisaks pakume tasuta võimalust uuesti WinXP peale lasta. <- icon_lol.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
Tint
HV veteran

sõnum 12.01.2004 14:56:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Heh, lisa feature, päris koom...
Tõmba see fail alla ja mõõda oma kõvaketta kiirust, programmile on sisse ehitatud kõvakettale mõeldud vabaruumi tegemiseks ning lisaks pakume tasuta võimalust uuesti WinXP peale lasta. <-

icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2004 17:10:44 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis ZAndlamb 08.07.2024 12:25:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
billtuk007
HV kasutaja
billtuk007

sõnum 12.01.2004 17:14:20 vasta tsitaadiga

HGtafka kirjutas:

mis link on prooviks ka järgi icon_razz.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
HDD
HV veteran
HDD

sõnum 12.01.2004 17:16:17 vasta tsitaadiga

eheh peris loom proge siis ...
tsitaat:

hakkas sogama midagi kustutamise kohta, pikale saatsin ok ja ok siis mõõtis midagi,

oleks pidanud ikka lugema ... icon_lol.gif

Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 12.01.2004 19:14:25 vasta tsitaadiga

pole ennem HD Tachi näinud? see on mõeldud boot sectorita ketastel ainult kirjutamiskiiruse mõõtmiseks. ehk siis miskist orja või asja mõõdetakse sellega. HD Tach on mdx kõik tuntum kõvakate testprogramm.

JA PALUN LUGEGE ENNE KUI OK-d TRUKKIMA HAKKATE! Sellest on vahetevahel kasu. seal märgib selgelt ära et ainult selline ketas kus süsi pole või et failid võivad ära kaduda.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 31
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 12.01.2004 21:45:17 vasta tsitaadiga

Jaa tean seda, see suht vana kiri, lihtsalt uus teema tehtud icon_confused.gif beer_yum.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  nali, nali
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.