Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  Kuidas txt failist jätta välja printimata osa (korras) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
lightbluefox
HV Guru

liitunud: 30.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.09.2019 09:50 Kuidas txt failist jätta välja printimata osa (korras) vasta tsitaadiga

Ühesõnaga mul on eksli tööleht koostatud valemitega, mis kasutavad algandmeteks teist töölehte.
Kuna andmeid võib olla väga palju või väga vähe, siis on igaks juhuks terve leht nendega täidetud nagu allpool näha:



Kui ma teen makroga aga range, mis kõik info sisse võtab mis seal töölehel on (fixed max range), tulevad sisse ka valemiväljad, kuna need on ju täidetud cellid eksli jaoks.
Kui nüüd terve range aga tõsta txt faili, siis on osa nö nähtamatu, aga arvutile siiski loetav ja rikub tulemuse ära.

Kuidas saaks teha nii, et valemiosa txt faili ei jääks, vaid ainult reaalsed read mis ka pildil näha? Kuidas ta peaks suutma eristada, et see väärtus mis ta teiselt lehelt toob on see mis on väärt salvestamist?

Igasugu haidimised ja peitmised peidavad vaid silma jaoks, teksti faili kopeerides on ikka kõik strktuur näha, mis sest et teksti ennast mitte.


viimati muutis lightbluefox 12.09.2019 18:58, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
infidel
HV kasutaja
infidel

liitunud: 31.01.2004




sõnum 11.09.2019 10:07 vasta tsitaadiga

Kuidas sa täpselt seda tekstifaili moodustad? Kui koodi sees, siis pane lihtsalt filter vahele, .value <> "" peaks toimima.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lightbluefox
HV Guru

liitunud: 30.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.09.2019 11:19 vasta tsitaadiga

Natuke jään siin nüüd hätta, vbs on selline, kuidas see süntaks peaks välja nägema mis faasis ta peaks seda eraldust tegema?
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renka
HV Guru
Renka

liitunud: 01.04.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.09.2019 12:11 vasta tsitaadiga

Range max väärtuseks pane viimane rida kus on reaalselt väärtus välja kuvatud. Hetkel on sul ju käsitsi paika pandud, et range on igal juhul 1000 rida
_________________
There is no place like 127.0.0.1
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lightbluefox
HV Guru

liitunud: 30.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.09.2019 12:29 vasta tsitaadiga

Aga nagu ma ütlesin, andmete arv muutub, kord on 10, kord 800 rida, see tähendaks, et iga kord tuleks seda makros muuta (mis muudab ta suuresti mõtetuks), või teha mingi counter, mis loeb read mingi teise tingimuse asemel (nt kui palju on ridu kus on "NT" kuvatud, st eksisteeriv rida) ja võtma rangeks just selle arvu ridu...
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Renka
HV Guru
Renka

liitunud: 01.04.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.09.2019 12:32 vasta tsitaadiga

Võtad viimase rea kus on non empty väärtus. Valemit ei oska peast anda aga see on igati võimalik.
_________________
There is no place like 127.0.0.1
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tiit97
HV vaatleja

liitunud: 24.11.2003




sõnum 11.09.2019 13:46 vasta tsitaadiga

Kasuta:

ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count

_________________
Tiit Ülejõe
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lightbluefox
HV Guru

liitunud: 30.12.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 11.09.2019 20:03 vasta tsitaadiga

See nõuab objekti, oskad ehk siis ka seda koodi sisse paigutada?

Ma sain asja tööle teistmoodi, aga väga ümbernurgalahendusega, määrasin .Cells-iga alguspunkti (1, 1) ja katse eksituse meetodil tuvastasin, et teist .cells kasutades saab anda talle ette teise lahtri, mis ei ole aga range lõpp, vaid too lahter sisaldab hoopis tegeliku range lõpu aadressi (inception!), selle sain kui liitsin kokku countAga lahtrid esimes veerus ja lahutasin blank cellid, juurde tekstina veerg ja nii kokkukleepides moodustuski veeru nimi ja number. Üsna jube...
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alfreedo
HV vaatleja

liitunud: 20.06.2010




sõnum 13.09.2019 22:05 vasta tsitaadiga

Proovi seda:

Set WorkRng = ActiveSheet.Cells.SpecialCells(2)

_________________
http://web.zone.ee/alfreedo/
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  Kuidas txt failist jätta välja printimata osa (korras)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.