Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killhoven
OC`er

|
28.07.2019 10:58:18
GOG Galaxy 2 arutelu |
|
|
Tegemist siis töös oleva platvormiga mida paljud mängurid pikkisilmi ootavad - üks tsentraalne koht kõikide enda arvutimängude haldamiseks.
link: https://www.gogalaxy.com/en/
Hetkel on käimas veel clsoed beta kuid osadel juba ligipääs olemas. Kirja saab ennast panna lingilt ülal.
Veel lugemist: https://www.gog.com/news/bgog_galaxy_20b_all_your_games_and_friends_in_one_place_copy3
Arvamusvideo:
Spoiler 
---
Mina isiklikult ootan huviga
Hetkel arvutis GOG Galaxy 1.x, Uplay, Steam, Origins, Epic Games ja tore oleks kui saab liikuda ühe haldaja peale.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuccu
HV kasutaja
|
28.07.2019 11:06:58
|
|
|
Ootan vaikselt beta kutset
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.07.2019 22:27:28
|
|
|
Vahva. Tore, et uus klient tuleb. Olen ise viimaste aastate jooksul soetanud mängud gogist (mitte steamist), kuna mulle meeldib nende ärimudel rohkem.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
29.07.2019 09:10:05
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Vahva. Tore, et uus klient tuleb. Olen ise viimaste aastate jooksul soetanud mängud gogist (mitte steamist), kuna mulle meeldib nende ärimudel rohkem. |
Sama siin. Ma ei ole tegelikult juba paar aastat Steamist mänge ostnud. Ikka GOG esimese valikuna ja kui sealt ei saa siis Uplay või Origins. Epicust ei ole kah veel ostnud.
GOG2 suudab sinu erinevatel kontodel olevaid mänge hallata ühes kohas ja mängud ise jäävad alles siinna keskkonda kus need ostetud. Kes on ostnud mänge siiani peamiselt konkreetsest kohast argumendiga et siis on mängud ühes kohas koos, siis nüüd kaob ka nende jaoks mõte nii teha.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
29.07.2019 17:55:51
|
|
|
Selliseid programme mis ühildavad erinevaid mängu launchereid on juba ammuilma olemas aga tundub, et see GOG 2 tundub kõige pädevam. Ilmselt hakkan isegi kasutama.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
21.11.2019 17:39:07
|
|
|
Tundub, et on jagama hakatud closed beta kutseid.
Sain ka ise.
|
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
21.11.2019 18:17:36
|
|
|
Sain ka kutse, täna vaatan üle.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
21.11.2019 18:29:15
|
|
|
Neid on juba tükk aega jagatud.
Ise sain kutse mitu kuud tagasi.
Steami GOG Galaxy mul asendama ei hakka, aga teiste launcherite jaoks on suht mugav asi. Konsooli mängudest annab samuti hea ülevaate ja isegi veidi statistikat.
Samas uus Steam library näeb ka viks ja viisakas välja, kui sinna non-Steam mänge lisada koos custom artwork-iga.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuccu
HV kasutaja
|
21.11.2019 19:47:20
|
|
|
Mingi vähe suurem update oli ja peale seda lubati rohkem kutseid jagada. Endalegi potsatas üks
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.11.2019 22:37:12
|
|
|
Sain ka beta kutse. Uus klient on asjalik. Funktsionaalsem eelmisest versioonist ja näeb parem välja. Steami kliendiga võrreldes sisaldab vähem funktsioone ja on lihtsam.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.11.2019 23:12:12
|
|
|
Sain samuti kutse. Paigaldasin ja syncisin Origin, Steam, EGS ja Uplay + GOG enda omad kõik ära. Päris mugav imo. Väike visuaalne probleem siiski on ja ma ei tea millest see tuleneb. Esines juba GOG 1 peal (samuti Beta). Nimelt kui hiirt liigutada, siis kliendi aknas on artifaktid. Siib on näide GOG 1st:
Spoiler 
Kas kellelgi veel esineb?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
22.11.2019 21:12:54
|
|
|
Vau. See on päris ulme Tomorrow. Oled proovinud uuemaid/vanemaid draivereid videokaardil?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.11.2019 00:12:00
|
|
|
Timberg, Kõige uuemaid veel pole proovinud. Pigem kahtlustan mingit beta muudatust, sest varem oli nagu korras samade draiveritega. Üheski teises programmis ega mängus sellist asja ei esine.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.12.2019 19:31:30
|
|
|
Timberg, Hmm hetkel tegin lahti ja polnud midagi. Siiski igaks juhuks keerasin kinni selle jah Nvidia kontrollpaneelist. Mul oli 0.6 väärtusega filter peale pandud tõesti.
Tänud lingi eest. Ma küll ise otsisin kah aga ju ma ei kasutanud õigeid märksõnu, et seda teemat leida.
EDIT: GOG 2.0 nüüd kõigile kättesaadav. Pole kutset vaja: https://mspoweruser.com/gog-galaxy-2-open-beta/
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.12.2019 12:00:22
|
|
|
need platvormid võiks kõik koostööd teha. galaxy 2.0 teiste platvormide mängude käivitamine töötab, installimine on wonky, uninstallida ei saa. kategoriseerimised toimuvad loomulikult ka ainult ühte pidi.
kogutud library on küll äge aga reaalseks kasutamiseks ikkagi tüütu - kasvõi näiteks kui tahaks steamis või mujal mänge kategooriasse jagada.
integratsioon on lahendatud otse pythoni scriptidega, sedasama eraldi protsessina jooksutatakse:
https://github.com/gogcom/galaxy-integrations-python-api
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.06.2025 20:16:13
|
|
|
londiste, Ilus soov aga never going to happen. Ajalugu on näidanud, et ühe teenuse alla kogunevad firmad ainult siis, kui see teenus kontrollib 90% või rohkem turust. Vastasel korral üritab igaüks oma suunda sõuda paadiga lootuses suuremat aaret krabada.
Seda on enamus kohtades näha nagu nt streaming jne. Erand on siinkohal Windows. Kuna tegu on nii suure kasutusprotsendiga tarkvaraga, siis kõik peavad seda toetama. Millal keegi viimati kuulis Linux only või Maxc only mängudest?
Seega selles mõttes ei pruugi Linuxi esiletõus olla tegelikult nii hea asi kui tundub. See tõhendab lihtsalt suuremad publisherid teevad oma distro või toetavad ainult mõnda suuremat distrot. Ma ei ütle, et Windowski nüüd piisavalt pole tagasiühilduvust murdnud.
EDIT:
GOG Has Had a Severe Internal Vulnerability Problem for Nearly 2 Years; GOG: It’s a Very Complex Matter, but Works on the Fix Are Ongoing
https://wccftech.com/gog-has-had-a-severe-internal-vulnerability-problem-for-nearly-2-years/
tsitaat: |
This exploit essentially allows users to inject DLLs into GOG's Galaxy client. Simply put, GOG can be used to escalate privileges. Thus, users can gain an administrative role in the system itself. This can essentially open the way for hackers to gain access to supply chain attacks on different systems. |
EDIT 2:
GOG adds official mod support, offering one-click installs for select games
https://www.techspot.com/news/108243-gog-adds-official-mod-support-now-offers-one.html
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|