praegune kellaaeg 20.06.2025 16:21:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hentz
HV Guru

|
23.02.2019 00:08:09
Voog.com ja rendimoodul |
|
|
Tervitused
Otsin võimalust kuidas saaks alustavale ettevõttele võimalikult soodsalt püsti ühe algse lehekülge, mida hiljem siis uute rahaliste vahendite najal täiendada või täitsa uus teha.
Ideeliselt leidsin, et VOOGi peal saaks mugavalt lehe valmis ja näeks ka kena välja ning kuutasu ära ei tapa mitte kuidagi. Lisaks on olemas liidestus maksekeskusega, millel küll suured tehingutasud aga annab kasutada erinvaid pangalinke + krediitkaardimakset, mis on minu jaoks ülimalt oluline. Miinuseks on aga see, et mul ei ole võimalik lisada sinna nende enda poolt rendimoodulit. Nimelt on lehekülje peamine eesmärk kuvada esialgu 2 rendimasinat, mida peaks olema võimalik sealt kaudu broneerida ning koheselt ka krediitkaardi makse sooritada.
Kas oskate äkki midagi soovitada, et kuidas ma saaks selle lahendatud või äkki isegi mingi tasu eest nõu ja jõuga aidata? Vastu saan pakkuda rendimasinat ja veidi raha.
Funktsionaalsuse ja sisu poolest on vaja midagi sarnast nagu www.happycampers.is lehekülg on.
Suured tänud ette!
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
raudpits
Kreisi kasutaja
|
23.02.2019 00:21:31
|
|
|
Ot: mis masinad oleks muidu, camperid või oli see lambi näide?
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|