praegune kellaaeg 17.06.2025 18:27:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vael
HV Guru
|
11.02.2021 01:16:27
Total Warhammer Mechanicus |
|
|
Paistab tõeline pärl olevat käigupõhise taktikalise strateegia huvilistele.
Alustaks atmosfäärist. Esimesest avalehe muusikakordist olin maailma kistud. Muusika ja tegelaste hääled(kuna mehhaaniliste elukatega tegemist siis inimkeeli ei räägi) loovad nii pingsa õhustiku mis hõlmab kohe endasse. Selles suhtes parim mäng siiani(üle witseeritest ja dragonageedest).
Taktika ei ole nii lihtne, et tulista ja tapa. Kõigepealt tuleb vaenlaste nõrgad kohad välja uurida, siis nad uimaseks materdada ja alles siis saab ära neutraliseerida. Abiks on "käigupunktid", mida saab vaenlastelt infona välja peksta või postidelt hieroglüüfe tõlgendades koguda vms.
Olen õpetust läbimas ja juba ütles mulle, et pole hullu kui maha notitakse tegelased " life goes on". Ja seda Normal peal. Isegi Xcom rebootid olid ses suhtes lihtsamad;)
Lugu ja dungeon and dragons stiilis koopa avastamine ja valikute tegemine koos muusika poolt loodud atmosfääriga on nii paeluvad, et isegi kui tutoriali peksa saab, pusib esialgu edasi:P
Väga hea mäng paistab, ja see nv on TASUTA. Muidu ka päris soodne hind ja nv saab 67%ga ka
https://store.steampowered.com/app/673880/Warhammer_40000_Mechanicus/
EDIT:
Lõpuks sain läbi tehtud. Kiskus igavaks ja lihtsaks lõpus. Viimase missiooni oleks saand vist isegi 2-3 tegelasega tehtud...
Pmst 1 kirvevend käis ja raius kõik pooleks:P
Muidu atmosfäär ja huvitav lähenemine taktika osale kiskusid ikka läbi tegema tagasi. 26h läks ja 65% tiksus ohumeeter täis...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|