Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
15.12.2007 15:35:30
|
|
|
heikis kirjutas: |
d3t kirjutas: |
Õelge palun kodanik wfiles kas teie loete raamatut tagantpoolt ettepoole? Sest raamatu tagapool on ju kirjutatud viimasena kui esipool? See loogika on vastuolus üldiste tavadega. Ma ei ole inimene kes sõdib uuenduste vastu, vaid kes läheb tihi uuendustega kaasa, kuid antul juhul on uuendus negatiivne. Olen Samuti Vista kasutaja juba pea aasta aega, proovinud betasid jne. Mulle meeldivad uuendused mis toovad kaasa häid elamusi ja kogemusi. Lugemisharjumust ma aga küll muuta ei taha. Kas sina tahaksid lugeda paremalt vasakule? Vaevalt küll. |
õige jutt. |
No eks siis teeme ka avalduse et värskem info oleks ka uudisteportaalides ja ajalehtedes tagantpoolt ettepoole. Ehk hakkad arhiivist 2007.12.15 ja jõuad kuhugi 98. aastasse mis on esilehel? See on muutuv info ja ma näen mugavust kui see on esilehel.
Kui sa lugemisharjumusi muuta ei soovi, siis peaks see lahendus just sulle olema. Ma ei tea lehte mis pakuks tagant ettepoole uudiseid nende tähtsuse ja uudsuse järjekorras...
Raamatud ei ole muutuv info vaid väljamõeldud/tõsiseluline punktist a punkti b jutt mida ei saagi tagurpidi lugeda. Kuid on ka raamatuid mis algavad tagantpoolt.
--------
Ainult ühest asjast tunnen puudust. Nimelt kui otsida paljude seast negatiivseid kommentaare, siis enamasti klikin ma "negatiivsed" peal siis ta kuvab mulle ainult negatiivsed kommentaarid, kuid võiks ka kuvada kasutaja enda vastuse nendele.
viimati muutis Mario. 15.12.2007 15:38:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
15.12.2007 15:38:16
|
|
|
Suht kahlane on nüüd jah kommentaare lugeda . Eriti tsitaatitega on natuke võõras. Aga nii või naa, ma sirvin profiili läbi ja otsin neid negatiivseid ja neutraalseid taga, positiivseid ma ei vaevugi lugema.
MarioA., , keda HV profiilis viimane kommentaar huvitab. Siin loeb tervik. Uudistes on üldiselt uus ja huvitav tähtis, mitte see, mis minevikus juhtus.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.12.2007 15:40:25
|
|
|
kommentaaripeded
HV ei ole elu vms, koguge feimi ja reastage seda kuskil mujal... uuem tagasiside peabki eespool olema, mõnele topitakse neid kommentaare nagu ma ei tea mida ja mõni ajab neid ise veel taga... pointless whine
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.12.2007 15:43:06
|
|
|
carlking, kui sa aru ei ole saanud siis mõnda tüüpi kellel rohkem kommentaare on siis on suht kapsas ja pudru lugeda kuna selgitustöö negatiise pühjuse teada saamiseks on tihti pea võimatu, ilma et sa ennastohverdavalt ei hakka jupp jupp haval kokku tükke panema.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
15.12.2007 15:48:48
|
|
|
carlking kirjutas: |
kommentaaripeded
HV ei ole elu vms, koguge feimi ja reastage seda kuskil mujal... uuem tagasiside peabki eespool olema, mõnele topitakse neid kommentaare nagu ma ei tea mida ja mõni ajab neid ise veel taga... pointless whine |
kui kellegagi äri teha, siis on suht tähtis, kas negatiivne oli saadud pettuse eest või möla eest
Näiteks "Seadusega pahuksis" foorumis oli vahepeal teema, kuidas keegi minevikus kedagi seal äri ajal kätega õpetama hakkas. Selge, kui tollega äri teha, siis paar sõpra kaasa igaks juhuks, aga vähemalt on valmisolek olemas.
|
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
15.12.2007 15:50:09
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
heikis kirjutas: |
d3t kirjutas: |
Õelge palun kodanik wfiles kas teie loete raamatut tagantpoolt ettepoole? Sest raamatu tagapool on ju kirjutatud viimasena kui esipool? See loogika on vastuolus üldiste tavadega. Ma ei ole inimene kes sõdib uuenduste vastu, vaid kes läheb tihi uuendustega kaasa, kuid antul juhul on uuendus negatiivne. Olen Samuti Vista kasutaja juba pea aasta aega, proovinud betasid jne. Mulle meeldivad uuendused mis toovad kaasa häid elamusi ja kogemusi. Lugemisharjumust ma aga küll muuta ei taha. Kas sina tahaksid lugeda paremalt vasakule? Vaevalt küll. |
õige jutt. |
No eks siis teeme ka avalduse et värskem info oleks ka uudisteportaalides ja ajalehtedes tagantpoolt ettepoole. Ehk hakkad arhiivist 2007.12.15 ja jõuad kuhugi 98. aastasse mis on esilehel? See on muutuv info ja ma näen mugavust kui see on esilehel.
Kui sa lugemisharjumusi muuta ei soovi, siis peaks see lahendus just sulle olema. Ma ei tea lehte mis pakuks tagant ettepoole uudiseid nende tähtsuse ja uudsuse järjekorras...
Raamatud ei ole muutuv info vaid väljamõeldud/tõsiseluline punktist a punkti b jutt mida ei saagi tagurpidi lugeda. Kuid on ka raamatuid mis algavad tagantpoolt.
--------
Ainult ühest asjast tunnen puudust. Nimelt kui otsida paljude seast negatiivseid kommentaare, siis enamasti klikin ma "negatiivsed" peal siis ta kuvab mulle ainult negatiivsed kommentaarid, kuid võiks ka kuvada kasutaja enda vastuse nendele. |
mida sul sin vaielda. kui ma loen kommentaare ja tsitaate, siis olgu need loogilises järjekorras mitte tagurpidi.
mingite uudistega ärge seda võrrelge- idiootsus
sama loogika järgi võiks ju siinsamas foorumi teemad panna jooksma tagurpidi, ehk kõige uuemad esimesel lehel
viimati muutis heikis 15.12.2007 15:57:33, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
15.12.2007 15:51:58
|
|
|
igaljuhul hea!
|
|
Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
262 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
15.12.2007 16:04:01
|
|
|
Heikis...
Pointless vaielda, keegi oma arfvamust muutma ei hakka, kasvõi juba kiusu pärast.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
15.12.2007 16:27:06
|
|
|
See et Teil oma arvamus on, ei tähenda et Teil siiski õigus oleks. 8)
|
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
15.12.2007 17:21:31
|
|
|
Kommentaare pole tavafoorumiga mõtet võrrelda.
Tavafoorumis eeldatakse, et iga teema on otsast lõpuni konkreetse teema arendus.
Alguses on probleemipüstitus, siis lahenduse otsimine ja lõpuks pannakse lahendus kirja.
Kasutajate kommentaaride puhul eeldatakse, et iga postitus on iseseisev - vestluse ja vaidluse
arendamine on taunitav, kõik oluline tuleb ühe korraga kirja panna ja nii, et teised ka aru saaks.
Ja kui vaidletegi millegi üle, siis peab ikkagi lahendus viimases postis kajastuma.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.12.2007 19:11:48
|
|
|
voyager_est, see on ideaal, reaalsus on risti vastupidine...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
15.12.2007 19:34:40
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
--------
Ainult ühest asjast tunnen puudust. Nimelt kui otsida paljude seast negatiivseid kommentaare, siis enamasti klikin ma "negatiivsed" peal siis ta kuvab mulle ainult negatiivsed kommentaarid, kuid võiks ka kuvada kasutaja enda vastuse nendele. |
täpselt. pmst on selline asi edukalt juurutatud rate.ee kommentaarides.
et sa saad igat kommentaari eraldi veel ise kommenteerida.ehk siis kes otsib vaid negatiivseid-näeb ka teise poole arvamust asjast.
HV-s on lisaks sellele ka eraldi (näiteks negatiivsete) otsingu systeem.paraku puudub just eelnimetatud kasulik lisa.
-------------------------------
mis puutub teema algataja muresse,siis eks see altpoolt ylesse lugemine vähe jabur ole jah.
sellised suuremate muudatuste teemad -mis puudutavad enamikku HV-lasi,võiks edaspidi foorumi päismikku väiksele reklaamribale mõneks päevaks linkida.saavutab "veidi" suuremat kõlapinda.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
15.12.2007 19:40:55
|
|
|
Ainuke asi mis ära muudeti on ju ühes kohas vaikimisi väärtus:
näita postitusi alates eelmisest: uuemad enne / vanemad enne
Kuna d3t arvates ei ole üldse raske minna viimasele lehele ja seal lõppu kerida, siis ta võib hoopis ise kohe esimesel lehel lõppu kerida ja valida sealt kastist vanemad enne, näita nuppu vajutada ja edasi elada
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
15.12.2007 22:40:25
|
|
|
wicked, jah, tänan viitamast sellele, kuid se funktsioon on poolik, kuna se ei salvesta minu eelsitust
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackwerew
Kreisi kasutaja

|
17.01.2008 16:10:55
|
|
|
Mis siis häda on?
Teete lihtsalt mõne klõpsu/hiirekerimise liigutuse rohkem ja asi korras
_________________ Loogika on idiootsuse viimane tase.
 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|