Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kallur777
külaline
|
29.12.2003 23:43:36
kuidas videokaamerast videot arutisse saab aidake ??? |
|
|
tere mul siis selline mure et sain hiljuti videokaamera ja tahaks nüüd videot arvutisse panna et edasi kasetile filmida aga ei tea kuidas äkki keegi aitax plzzz oleks väga tänulik
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jägermeister
Kreisi kasutaja
|
30.12.2003 00:30:10
|
|
|
Lisaks veel seda, et sul peaks olemas olema TV kaart või siis VIVO liidesega (jah, ka mina võtan õppust) graafikakaart. Kui sul just mingit x tyypi digikaamera ei ole mis USB porti kasutab.
A muide, kui lõpptulemuseks peab olema kassetile panek siis lihtsam oleks ju kaamera=>VHS, mitte kaamera?>arvuti=>VHS
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
30.12.2003 00:41:29
|
|
|
Iga nädal see videoarvutisse teema,kasuta OTSINGUT!!!
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
30.12.2003 16:50:34
|
|
|
Jägermeister kirjutas: |
Lisaks veel seda, et sul peaks olemas olema TV kaart või siis VIVO liidesega (jah, ka mina võtan õppust) graafikakaart. Kui sul just mingit x tyypi digikaamera ei ole mis USB porti kasutab.
A muide, kui lõpptulemuseks peab olema kassetile panek siis lihtsam oleks ju kaamera=>VHS, mitte kaamera?>arvuti=>VHS |
või sis firewire..
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kallur777
külaline
|
30.12.2003 20:46:43
|
|
|
Dijital kirjutas: |
A muide, kui lõpptulemuseks peab olema kassetile panek siis lihtsam oleks ju kaamera=>VHS, mitte kaamera?>arvuti=>VHS |
või sis firewire.. |
mul on kaamera arvutiga ühendatud läbi firewire
|
|
tagasi üles |
|
 |
kallur777
külaline
|
30.12.2003 20:46:59
|
|
|
Dijital kirjutas: |
või sis firewire.. |
mul on kaamera arvutiga ühendatud läbi firewire
|
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
30.12.2003 21:10:54
|
|
|
siis vaja tarkvara. Ulead Videostudio (kohitud eksemplar osade VIVO kaartide ja IEEE1394 kaartidega kaasas), Adobe Premiere (pro, kui eriti rikas oled), AVID (xpress kui pappi vähe), igast lihtsamaid asju on ka tasuta saada, DVIO näiteks. otsing esimese lahendusekatsena oleks tõepoolest ka personaalses plaanis arenemisel abiks ma arvan, siin saad enamasti vastuse otsingu kasutamise oskuse kasulikkuse kohta.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kallur777
külaline
|
30.12.2003 23:44:19
|
|
|
tnx et aitasite
|
|
tagasi üles |
|
 |
kallur777
külaline
|
31.12.2003 10:50:07
|
|
|
tõmbasin endale siis Ulead VideoStudio programmi aga kas seal videosi saab üldse teha et nad oleks tervena muidu mul on kõik videod väikeste juppidena tahaks nagu tervelt
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|