Olles PoE2'ga üsna hästi kursis, ma arvan, et selle tulek matab need mõlemad. LE grind muutus minu jaoks suht kiiresti igavaks. Ja ega ma viitsinud kampaaniatki lõpuni teha, skippisin päris palju kraami. Selline random sanssudega grind mind huvitabki vähem kui selge sihiga grind, kus lõpptulemus on garanteeritud eeldusel, et lõpuni jõuad.
PoE2 kavatsen kindlasti mängida, aga kuna aega selleks on alati liiga vähe, siis pigem huvitab sealgi mingi kindla sihi seadmine, kampaania. Ühesõnaga selline casual pool. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Asmongoldi video pealkiri oli, et Diablo killer. Kommentaarium oli ka väga hyped alati LE osas. Kindlasti pole LE midagi võrrelda D4ga, sest visuaal oli väga garbage. Ma lootsin 1.0 toob huge update visualile(see on oluline lihtsalt mulle). Story on väga kuiv. Endgame on huge pluss. POE 2 kõigiga võrreldes next level. Minu jaoks miinus on see, et mäng on väga complicated. Skill tree vajab doktorikraadi.
Mulle meeldib alati see osa, kus inimesed väidavad, et D4 maetakse maha. Kaks asja saavad väga hästi eksisteerida samalajal. Casual playerite seas ei ole POE üldse nii tuntud ja populaarne, kui Diablo teema. Diablo on lapsepõlve mälestus. Sa ei pea panema 1k tunde kuskile, et saada überblasteriks, kui aeg on limiteeritud. See on ka põhjus, et miks ma iga season teen Diablo 4 50h gameplayd ja panen jälle pausile. Naudid ülejäänud aja mujal. Mulle väga meeldib, et tuleb POE 2 ja see pole üldse halb Diablo 4. Konkurents on alati hea asi, äkki Blizzard pingutab rohkem tänu sellele. Hetkel muidugi tundub mitte.
Sa juba ise vastasid oma küsimusele, D4 ongi teine suund kui PoE2 ja D4 devid ei saa mängu muuta nii radikaalselt, et see konkureeriks PoE2'ga. Ja nii ongi. LE samamoodi täiesti teine lähenemine samuti. Kui graafika on sinu jaoks väga oluline, siis nii ongi aga see ei tee mängu kehvemaks. Tourchlight on näiteks üsna populaarne. Samuti tasuta mäng ja ei pretendeeri graafikale vaid just lihtsusele ja fun teha aeg ajalt.
Asmongold on ehe klikimagnet. EI ole ta mingi iidol, kelle arvamuse järgi peaks kõik rivvi võtma. Liiga üle paisutatud. Elab omas urus ja üsna koonerlik tüüp. Kunagi ei tee community heaks midagi, ei giveaways jne. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Sa juba ise vastasid oma küsimusele, D4 ongi teine suund kui PoE2 ja D4 devid ei saa mängu muuta nii radikaalselt, et see konkureeriks PoE2'ga. Ja nii ongi. LE samamoodi täiesti teine lähenemine samuti. Kui graafika on sinu jaoks väga oluline, siis nii ongi aga see ei tee mängu kehvemaks. Tourchlight on näiteks üsna populaarne. Samuti tasuta mäng ja ei pretendeeri graafikale vaid just lihtsusele ja fun teha aeg ajalt.
Asmongold on ehe klikimagnet. EI ole ta mingi iidol, kelle arvamuse järgi peaks kõik rivvi võtma. Liiga üle paisutatud. Elab omas urus ja üsna koonerlik tüüp. Kunagi ei tee community heaks midagi, ei giveaways jne.
Asmongold on ehe klikimagnet. EI ole ta mingi iidol, kelle arvamuse järgi peaks kõik rivvi võtma. Liiga üle paisutatud. Elab omas urus ja üsna koonerlik tüüp. Kunagi ei tee community heaks midagi, ei giveaways jne.
Tasuta mäng ? 33.- steamis justkui...
Mis asi on 33.-? Torchlight: Infinite on tasuta. PoE2 on Early access alles tulemas detsembris mitte full release. Full release on järgmine aasta millalgi ja ka tasuta siis.
Edit: LE viimane intervjuu. Kui ei viitsi kuulata, siis vahepeal näitavad ka ingame muutusi. Päris kobe.
Link _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Keegi mängib?
Lasen siin Fubguni Void Knighti kergelt.
Mäng on nii uskumatult kergeks tehtud tänu power creepile aga ma eeldan, et kõik muutub kui jõuad kaugematesse empowered monolithidesse?
Otseselt väga probleemi ei näe, et nii lebo on.. kampaania ja esimesed monolithid peaksidki suht kerged olema, et võimalikult palju mängijaid mängida saaks _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Keegi mängib?
Mäng on nii uskumatult kergeks tehtud tänu power creepile aga ma eeldan, et kõik muutub kui jõuad kaugematesse empowered monolithidesse?
Otseselt väga probleemi ei näe, et nii lebo on.. kampaania ja esimesed monolithid peaksidki suht kerged olema, et võimalikult palju mängijaid mängida saaks
Mina mängin, niinunnult kirju ja värviline.
On jah lihtne, issand, kui palju Drope viskab.
POE2 võrreldes on see jumalik ja need nunnud coblinid kes eest ära jooksevad ja piuksuvad ( on üks vahva mäng jah )
Mõmmik123, ma paar korda vajutanud shrinede peale ja millisekund enne "Oot, kas seal polnud midagi LIZARDi taolist kirjas??" Järsku mingi 10 loot lizardit Kampaanias kohtasin ühte, mis purunes mingi 6ks ja siis need omakorda 3ks jne..
Hetkel Abbarothi jälil, paar Empowered Monolithi ja võtan tavalise maha. Väga ei näe poiniti kaua edasi mängida kuna peale loodi pole erilist challengit, kõik bossid surevad paari laksuga. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Keegi mängib?
Otseselt väga probleemi ei näe, et nii lebo on.. kampaania ja esimesed monolithid peaksidki suht kerged olema, et võimalikult palju mängijaid mängida saaks
Natuke sain teha. Teine mäng tuli ka major update year2 season ja sinna läks rohkem aega hetkel
Kuna grupi content ja kõige aktiivsem on just seasooni algus, siis ei taha seda maha magada easy farm.
Plaan LE varsti rohkem teha. Hetkel veel lvl 68 Paladin ja plaan judgment teha mitte void hetkel. Selline easy gameplay ei pea tõmblema palju hiljem kõrge corruptioniga. Loot on päris hea. Alati mingi upgrade tuleb paari leveliga ja ma pole veel COF midagi kasutanud boostimiseks. Võrdluseks PoE2 kus looti ja upgrade'i pidin leveldamisel lootma vendori õnnele. Ulme ikka kui crap LE kõrval too 0.2 seis on.
LE on jah hetkel kerge aga mitte päris nii, et oled immortal või one shotting end-game'is. Reward on selle pealt kui palju sa viitsid mängida ja farmida. See tulemus annab ka tunda. Tegelt mulle isegi meeldib see, sest saab kiiremini chari suht pimped ja uue chari rollida. Leveldamine on ka hea kiire, mitte mingi paarkümmend tundi uimamist. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Wat... Ma pole siiani arusaanud, mis kuradi fenomen selles LEl on. Hetkel olen paladiniga, 80+lvl. Pole veel õieti saanud mängida, aga ma tunnen juba väsimust monolithidest. Mäng hetkel tundub väga lihtne. Hetkel olen Paladiniga mänginud nagu full braindead. Üks surm terve lvl 80 jooksul. See oli ka sellest, et pole harjunud, et pole pause mode. Echos asjad ei ole veel väga suurt üllatust pakkunud . Hea lisa endgame aga enamus endgame on kõik sama ja ei jaksa neid monolith tuime mappe teha. Ainus suur pluss on crafting. Nt a la craftid exaulted itemile judgment +1 affix ja swappid exalted lambi affix judgmenti vastu ära. Põmm T7 Judgement affix olemas ja converdid uniquele peale. Väga mõnus.
Wat... Ma pole siiani arusaanud, mis kuradi fenomen selles LEl on. Hetkel olen paladiniga, 80+lvl. Pole veel õieti saanud mängida, aga ma tunnen juba väsimust monolithidest. Mäng hetkel tundub väga lihtne. Hetkel olen Paladiniga mänginud nagu full braindead. Üks surm terve lvl 80 jooksul. See oli ka sellest, et pole harjunud, et pole pause mode. Echos asjad ei ole veel väga suurt üllatust pakkunud . Hea lisa endgame aga enamus endgame on kõik sama ja ei jaksa neid monolith tuime mappe teha. Ainus suur pluss on crafting. Nt a la craftid exaulted itemile judgment +1 affix ja swappid exalted lambi affix judgmenti vastu ära. Põmm T7 Judgement affix olemas ja converdid uniquele peale. Väga mõnus.
Ilmselt paljudele lähebki vahelduseks selline ajupuhkamise mäng peale. Ei pea campaigni ajal higistama jne no eks see endgame muutub vähe nühkimiseks jah, aga alati saab uue tegelase teha. Ise mängin iga season ühe chariga isu täis ja läheb teine mäng peale.
beljo91, +1
Crafting ja item hunt ning kui väga igav hakkab, rollid teise klassi. Erinevus on meeletu. POE2 hetkel võrdluseks pole midagi endgame teistmoodi jooksed ka ainult mappe ja vahelduseks bosse. Ainus miinus on gearing sakib ja crafting olematu. Kui leveldamine oleks normaalsem, siis viitsiks isegi rohkem poe2 teha. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.