praegune kellaaeg 17.06.2025 18:34:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TGEgL
HV vaatleja
|
07.11.2016 19:20:02
Uus BlackBerry DTEK60 |
|
|
Olen nüüd mõned aastad BlackBerry Q10 omanik olnud ja äärmiselt rahul.
Passport jäi vahele ja sama vist Priv'iga aga see DTEK60 on ahvatlev.
Jah, selle on üks kohutav puudus - pole füüsilist QWERTY klaverit. Äkki elab üle?
Väiedetvalt on nad seda lapsikut Androidi ka veidi paremaks timminud (Hub... ilma selleta ei taha küll enam olla)
Kas keegi on saanud juba käed külge? Kuidas on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
04.01.2017 16:39:19
Re: Uus BlackBerry DTEK60 |
|
|
TGEgL kirjutas: |
Olen nüüd mõned aastad BlackBerry Q10 omanik olnud ja äärmiselt rahul.
Passport jäi vahele ja sama vist Priv'iga aga see DTEK60 on ahvatlev.
Jah, selle on üks kohutav puudus - pole füüsilist QWERTY klaverit. Äkki elab üle?
Väiedetvalt on nad seda lapsikut Androidi ka veidi paremaks timminud (Hub... ilma selleta ei taha küll enam olla)
Kas keegi on saanud juba käed külge? Kuidas on? |
Mis puutub BB arusaama Androidist, siis minu arust vägapalju inimlikumaks nad seda teha suutnud ei ole. Tõenäoliselt ei ole ka võimalik
TCL on avalikustanud kaks BB Mercury'it puudutavat videoklipi (vt spoiler) ja väidetavalt peaks CES'l ka telefoni ennast esitletama.
Spoiler 
Telefon tundub esmapilgul äge, kuid kahjuks Androidiga
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
ABvBSZ
HV vaatleja
|
06.01.2017 17:37:57
|
|
|
Sain enda oma kätte. Raud on vägev, OS on aga Android.OS muudatusi ei oska kommenteerida kuna olen siiani Q10 kasutanud.
BBQ10 (mu lemmik telefon) võrreldes on tegemist tõelise labidaga aga väga kerge ja õhukese labidaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
19.07.2018 11:12:26
|
|
|
DTEK60 on siiani OK vastu pidanud aga nüüd hakkab aku vaikselt otsi andma.
Klaver on nagu virtuaalne klaver ikka. Eesti QWERTY on ka olemas. Nupud oleks lahedam aga elab üle.
Kaamera, vahest on vaja läinud, on osutunud väga heaks.
_________________ Kõik roheine vajab CO2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|