praegune kellaaeg 03.08.2025 18:22:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Margo18
HV kasutaja

|
20.07.2025 20:13:41
|
|
|
Paluks abi AMD Ryzen 7 9800X3D jaoks plate, jahutuse ja mälude valikul. Põhiliselt mägimiseks, kellata midagi väga ei viitsi "Plug and play" pm. Kuidas selle AMD DDR5 dualis jooksutamisega on, mingid jamad olen kuulnud? Sry aga olen 20a inteli fannboy olnud Emme ATX, jahutus võimalikult vaikne õhk, 32 GB ram. Kui jupid saaks ühest kohast oleks ok, eelarve on ca 850.-1000.-
Paremad soovitused ja arutelud teretulnud, videoks on RTX 4070 super.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
20.07.2025 20:28:31
|
|
|
Hannes81 kirjutas: |
Tuttav palus abi uue arvuti komplekteerimisel. Praegune masin toimib ilusti, aga Win10 suppordi kadudes ei piisanud mu selgitustest, et midagi otseselt katki ei lähe ja ta tahab uut arvutit (praegune emaplaat liiga vana ja ühekaupa jupitamine pole ka plaanis).
~65 aastane, kohe kindlasti ei mängi ühtegi mängu, tõenäoliselt istub veebis, vaatab mõned videod ja vahel prindib mõne dokumendi - basic värk ühesõnaga. Mis oleks midagi mõistlikku? Kuna tegu old school härrasmehega, siis eesmärk on leida lihtsalt üks korralik kast laua alla, mitte hakata soovitama miniPCd või laptop'i..
Ehk oskate soovitada mõnda mõistlikku masinat, mis oleks stabiilne kui tank, 500 giga SSD ja mõnus vaikne.. seda kõike ~600-700€ eest. |
M4 Mac mini, kuigi tegemist on MiniPCga, on tõenäoliselt see mida ta otsib kuigi ta seda ei tea. Kui kindlasti vaja PC/Win siis soovita tungivalt miniPCd - minisforum UM870 SLIM näiteks.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|