Dive into the newest adventure in The Elder Scrolls series with The Elder Scrolls: Legends - a free-to-play strategy card game.
The Elder Scrolls: Legends will bring together the rich lore and exciting worlds in The Elder Scrolls series conveniently to your iPad or PC later this year.
no piisavalt originaalne, hearthstone peaks olema warcrafti kaardimängu järgi tehtud, mis on võib-olla omakorda mingi teise järgi tehtud aga noh millised neist ei oleks. Sellesuhtes nagu arusaadav, et taheti digitaliseerida seda, aga mingist ES kaardimängust küll kuulnud pole, see on ilmselgelt hearthstone'i edust kikkis, pidi omale ka ju mingi kaardimängu kähku välja mõtlema. Aga peab gameplay ära ootama ju siis näeb millega tegu , vb totaalselt teistsugune
Papp hakkas vist otsa saama, tarvis mingi spin off kaardimäng ehitada. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Käisin siis mõni nädal tagasi E3 2016 Mängudemessil ning sain järgi proovida Elder Scrolls Legendsi.. ausalt öeldes läksin väga skeptiliselt antud mängu juurde kuna heiti oli pritsitud kõvasti.. väljusin aga demost ekstaasis.. tahan täis mängu. Asi oli VÄGA hea!
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
KurjaJuur, mhm, enjoy, igati hea pela oli! Ma vaatasin kontole korra.. ei olnud isegi peale pandud linnuke, et oleks eligable E3-l nende endi arvuti peal mängisin ja paluti mul oma email kirja panna millel konto on.. kõik sai tehtud ilusti.. hea töö bethesda..
edit: Sain sisse
edit2: Mõtlesin, et teen siis hea õhtu TES-i... serverid terve õhtu kuni jumal teab mis ajani maas, great success _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuda seda klassi üldse vahetada saab? alguses valisid klassi ära.. tegid 10 osa ära ning nüüd nagu oleks lukus.. tahad uut klassi siis tee uus konto, WTF nii kuradi keeruliselt ära peidetud..
edit: OK, asi on nüüd ametlikult OPEN BETA, kõik proovige järgi siis
Siin mu esimene video Solo Areenast.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sai ka pilk peale visatud.
Peale story osa tegemist on suht raske ütelda kas loomal ka sisu on.
Heartstonega võrreldes on võimalusi rohkem. Teiselt poolt tundus mäng suht zergimine olevat. Sellist geniaalset momenti nagu gwentis, et pead sama pakiga 2 ringi võitma ja oma kaarte sellest lähtudes majandama ,esiaglu silma ei jäänud.
Tundub siiski meeldiv vaheldus olevat. vähemalt võrreldes rng generaatoriga, nimega heartstone.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.