Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NPedro
HV kasutaja
|
21.03.2016 17:39:46
Tehase garantii ja sellega seonduv |
|
|
Mul siin näpuvahel Eestist ostetud paar Gigabyte jubinat, mis ei toimi enam. GPU ja MOBO.
Ostetud on need vidinad Eestis Elionist ca 2a tagasi. Tehase garantii vast 3a.
Ostutsekki alles enam pole, UK Gigabyte RMA keskus võtab vastu ja vahetusse vaid UKst ostetud tooted. Kui parandada ei osata, saadetakse vigane toode lihtsalt tagasi.
Sügan kukalt ... Kuidas edasi toimida või kellega antud teemal kontakteeruma peaks ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
21.03.2016 19:02:22
|
|
|
Mina sain ordis asjad jutti, 13€ ja ise nad majandavad tootjaga. Videol vent tegi natuke häält ja tehasegarantii tegi asjad korda.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
21.03.2016 19:52:12
|
|
|
Lukksepp kirjutas: |
Mina sain ordis asjad jutti, 13€ ja ise nad majandavad tootjaga. Videol vent tegi natuke häält ja tehasegarantii tegi asjad korda. |
Kas tsekki ei küsita ja seeria number toimib nendega, juhul kui toode ostetud teisest firmast ?
UK osakond saatis mulle sellise maili:
Spoiler 
Terv
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
21.03.2016 20:29:20
|
|
|
Ma sain jah hakkama ilma tsekita.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.03.2016 13:38:55
|
|
|
isegi logitech on mingil hetkel läinud üle selle " osta, registreeri ja tee pilet ning registreerimisel pane ostudokument" peale. samas valueram ja mingid teised seadmed võivad olla varem ostetud.. arve võid ka ise teha, selle õigsust ei saa keegi kontrollida. logitechil on kenasti kuskil ka kirjeldatud, mida nad "proof oc purchase" dokumentilt eeldavad.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|