praegune kellaaeg 19.06.2025 00:51:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-stUnt-
HV vaatleja

|
11.12.2003 23:56:24
HELP: 5.1 Comep kõlarid ja SoundBlaster Live 5.1 |
|
|
probleem on siis sellin et aasta tagasi sai ostetud kõlarid aga nendega on koguaeg probleeme olnud tundub võimatu et kõik kõllid korraga töötada saaks, asi siis selle et center ja subwoofer töötavad aga frontid ja rearid ei taha seda just teha, praegu rearid töötavad aga frontid mitte ja kas kellelgi pole äkki anda mõnda lehte kus täpselt kirjas kuidas 5.1 kõlareid ühendada, sest ma ostes mingit manuali ei saanud oleks tänatud abi eest ja solvanguid just ei taha
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fredu
HV veteran

|
12.12.2003 01:04:36
|
|
|
Mis helikaart?
Mul ei töötanud sweexi juustuga algul korralikult5.1 kõlarid. Tegin driver update ja cmediaga tuli mingi uuem mixer kaasa, kus sai paika panna.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Infra-
HV vaatleja

|
12.12.2003 09:41:02
Re: HELP: 5.1 Comep kõlarid ja SoundBlaster Live 5.1 |
|
|
-stUnt- kirjutas: |
probleem on siis sellin et aasta tagasi sai ostetud kõlarid aga nendega on koguaeg probleeme olnud tundub võimatu et kõik kõllid korraga töötada saaks, asi siis selle et center ja subwoofer töötavad aga frontid ja rearid ei taha seda just teha, praegu rearid töötavad aga frontid mitte ja kas kellelgi pole äkki anda mõnda lehte kus täpselt kirjas kuidas 5.1 kõlareid ühendada, sest ma ostes mingit manuali ei saanud oleks tänatud abi eest ja solvanguid just ei taha |
oleks abiks kui ütled täpselt mis helikaardiga tegemist on.
Mul töötab sweexi juust siiamaani kaasasolevate driveritega laitmatult(hea kaart sellise hinna eest )
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
-stUnt-
HV vaatleja

|
12.12.2003 15:56:41
|
|
|
HELP: 5.1 Comep kõlarid ja SoundBlaster Live 5.1 kaart on ju pealkirjas öeldud driver update olen kaardile teinud
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|