About Oxygen Not Included. Oxygen Not Included is a space-colony simulation game. Manage your colonists and help them dig, build and maintain a subterranean asteroid base. You'll need water, warmth, food, and oxygen to keep them alive, and even more than that to keep them happy.
Ise võin öelda, et vastikult sõltuvust tekitav füüsikasimulaator. Üle pika aja minuarust selline mäng, kus learing curve = teadmised füüsikast, keemiast ja elektrotehnikast ning materjaliteadusest
Mäng kus saab vesinikust hapniku teha, kus jääga saab vett jahutada või survega gaase vedeldada jne.
Näiteks jäi silma üks mängija, kes jahutas Wheezewortidega vesiniku -278 kraadini ning pumpas seda ringi kinnises süsteemis, luues korraliku jahutussüsteemi _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Üks youtuber tegi seal closed loop'i vannitoa jaoks, kus vesi käib torudes ringi ja puhastatakse ning liigub uuesti dushi juurde, ilma mingi veepaagita vms. Aga jahutussüsteem on juba täiesti next level linki viitsid jagada?
Üks youtuber tegi seal closed loop'i vannitoa jaoks, kus vesi käib torudes ringi ja puhastatakse ning liigub uuesti dushi juurde, ilma mingi veepaagita vms. Aga jahutussüsteem on juba täiesti next level linki viitsid jagada?
No mul on ka praeguses tsüklis nii, et vannitoa (2x dushikabiini ja vesipotti) reovesi läheb otse ilma vahepaagita nelja väetisetegijasse (fertilize maker), elanikke on 7 ning väetist tekib korralikult. Elektrit annab seal süsteemis vesinikugeneraator, mis kogu koloonias tekkiva vesiniku üleval pumpa püüab ning ülejäänud gaasist filtreerin hapniku välja ning tsirkuleerin gas ventiga tagasi kolooonia alla
Teist süsteemi hoiab püsti külmas wheezewortide vahel olev söegenekas, mis kahte oxydizerit toidab, kust kolooniasse hapnik tekib. Seal ahelas on ka veepump oxydizerite jaoks (mis pumpab ka vannituppa).
Mul kulub pool aega wheezewortide ümberistutamisele ja külmaruumide ehitamisele seadmete jaoks. Panen pärast baasist pildi ka, töömasinas
Elektrisüsteemide väljamõtlemine on ka omaette teadus, arvestades seda, et heavy-watt wirega on max koormus võrgus 2kW ja üle selle hakkavad juhtmed katki minema. Vesi ja gaas on lihtsad, oleks ainult elektrit millega seda pumbata
Mäng on suht lahe. Mingi 50h mängisin aga läks lõpuks igavaks. Liiga kerge. Puudub pinge.
Fakt on, et "survival mode" on ka lihtsalt puhas sandbox ja mängu kaotada on praktiliselt võimatu. Seega iga mäng on praktiliselt identne, kus teed samu asju lihtsalt väikese erinevusega sõltuvalt sellest, mis kaarti mängid. Kogu mängu lõbu ongi lihtsalt selles sandboxis ringi mässata ning luua võimalikult hea baas. Kuid baasi ehitamine ilma mingi pingeta muutub minu jaoks suht kiiresti igavaks.
Arvan, et jään Rimworld'i juurde, sest seal on vähemalt erinevaid "random eventid", mida on praktiliselt võimatu ette ennustada, mis muudavad mängu tunduvalt raskemaks ning iga kord tunduvalt erinevaks.
Tundub huvitav, palju uusi asju (ja asju mis ümber tehtud - saan aru et enam pole üks suur asteroid, vaid mitu väikest). Aga nagu kirjutatud siis palju ka puudu, näiteks radioaktiivsuse süsteem. Alles esimene versioon Early Accessist.
Ise veel pole puutunud. Põhimäng on väga mõnus mida aegajalt mängida - Steami järgi mul 163h mängitud ja oma praeguses baasis saan kohe 400 cyclet täis mis minu rekord (neid mida pooleli olen jätnud on vast üle 10ne). Asteroidi ülemiste ja alumiste kihtidega pole varem kokku puutunud, tahan need süsteemid ennem DLC-d "läbi" mängida, sama ka raketiehituse. Mäng pole raske, aga mulle selline lihtsus meeldib.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.