praegune kellaaeg 21.06.2025 07:42:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cazpar
HV vaatleja
|
06.12.2003 23:27:09
Mp3-pleier Samsung Yepp E-64 |
|
|
Tere! Probleem seisneb selles, et mu pleier ei taha hästi ühilduda Windows XP Home'ga. Teises arvutis on mul Windows 98 ja seal töötab kõik korralikult, järelikult kaabel ja pleier ise on korras. Tarkvara, mis oli pleieriga kaasas, aga WinXP'le installida ei saa. Otsisin siis netist ja leidsingi sama programmi ka WinXP'le. Esimest korda töötas kõik hästi, aga edaspidi hakkas alati tulema error "device not connected". Proovisin korduvalt tarkvara uuesti installimist. Sellest kasu ei olnud. Saatsin meili Samsung Support Centre'sse ja sain vastuse, et nii vana seeria pleier ei pruugigi WinXP'ga ühilduda. Võib-olla kellelgi siit on sama pleier ja oskab mulle nõu anda, mida ma tegema peaksin? Sest väga ebamugav on lood enne pleierisse laadimist üle kanda ühest arvutist teise...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|