Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  sfc /scannow teise xp pro plaadiga. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2016 00:00:29 sfc /scannow teise xp pro plaadiga. vasta tsitaadiga

Tere, tuttav tõi ühe mikrolinki lauaarvuti, millel peal windows xp pro oem. Korpusel oleva kleepu järgi vaadates mingi "microlinki versioon."
Kuna arvuti liigub küllaltki aeglaselt, siis tahaks sellele teha sfc /scannow või repair installi.
Aga kuna installi plaat on kadunud, kui see üldse selle oem arvutiga kaasa tuli, siis sooviks teada, et kas ma neid ülalkirjeldatud asju võin ka oma windows xp pro oem plaadiga teha ?
Mul on mingi ilma "brändinguta" puhas xp pro oem plaat. Või on need plaadid erinevad ? See probleem on ka, et arvutis olev xp on eesti keelne, aga mu plaat inglise keelne, kuigi sfc-d see VIST ei tohiks mõjutada?

Clean installi ei tahaks teha, kuna arvutis on liiga palju spetsiifilist seadistatud tarkvara. See poleks arvatavasti ka seaduslik kui oma plaadilt installiksin.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2016 09:44:01 vasta tsitaadiga

Kui sul on seal mingid kriitilise tähtsusega asjad, siis tee enne häkkimist-käkkimist kogu kettast tõmmis mõne kloonimistarkvaraga (Hirens, Clonezilla, Norton Ghost vms).
See kehtib eriti repair installi puhul.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  sfc /scannow teise xp pro plaadiga.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.