Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
godman3
HV vaatleja
|
02.10.2003 19:31:40
Kõlaritega üks suur jama |
|
|
Niisiis.Otsin K-arvutis endale kõlarid Creative Inspire 4.1.Muidu olid hääd kui nädalake sai töötatud ja siis lõi bass ja üks sateliit vedru välja.Ega siis midagi viisin kõllid poodi tagasi ja ytlesid et helistavad nädala jooxul.HUI mul on juba kuu aega möödas aga ei kipu.ega-kõpu.
Rahvas kas teil ka kõlaritega jamasid ja kui on olnd siis kas nad ka hoiavad nii kaua neid kõlareid seal
T2nan:pumper skate
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
02.10.2003 19:55:26
|
|
|
Käi neile peale, et kiiremini teeksid. Niikaua tülita kuni nad Sinust ära tüdinevad ja uued kõllid annavad.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caveman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahheron
HV kasutaja
|
03.10.2003 03:38:08
|
|
|
ega siin muu ei aita, kui pead sellistele inimestele pidevalt pinda käima.... omal ajal kui läpaka soetasin (ei olnud K-Saluunist), sain endale miski vigase riistvaraga isendi (garantiist öeldi, et emaplaat peetis), mille garantiiremondiga oleks läinud kuskil 2 nädalat
kuna oodata ei saanud sellega, siis tuli müügimehele päevas oma 3 korda helistada nädala jooksul, kuni nad soostusid lõpuks mulle selle praagitud asja välja vahetama uue vastu
ehk siis jõudu virisemisel
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
format666
Kreisi kasutaja

|
03.10.2003 05:19:42
|
|
|
Ngu espool öeldud ... Käi neile kõvasti pinda siis küll liigutavad ennast kiiremini.
Mul oli sama probleem emaplaaiga (oli midagi pees).Visin garantiisse sain 2 nädala pärast kätte ja mintte piiksugi polnud tehtud läksin tagasi kissin karjusin. Juhtus nii et pässid 3 korda päevas helistasid et me vahetame sul kõvaketta ka välja et see on nats aeglane jne.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
soom
HV vaatleja

|
28.11.2003 16:53:53
|
|
|
vaata, et sa üldse uued kõlarid saad !
|
|
tagasi üles |
|
 |
escucha
HV veteran

|
28.11.2003 16:56:16
|
|
|
soom kirjutas: |
vaata, et sa üldse uued kõlarid saad !  |
peab saama ju...nii need asjad kyl ei käi....
minu soovitus, nagu teistegi: KÄI PEALE neile, tyyta jne, aja ise asju!
oma kogemustest tean
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|