praegune kellaaeg 16.06.2025 09:10:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
real
HV kasutaja
|
17.10.2016 13:38:02
Canon MP160 ei tuvasta musta tindikassetti |
|
|
Printima pannes annab arvutis erroriks black ink cartridge cannot be recognized ja printeri ekraan kuvab E15. Olen proovinud printerit restartida, tooneri kontakte puhastada, andnud välgumihklist klemmidele särtsu, kuid error on endiselt alles. Kasutan refurbished kassette, mida olen ise korduvalt täitnud. Kunagi ammu oli sama jama, siis sain kuidagi korda.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
real
HV kasutaja
|
17.10.2016 16:58:41
|
|
|
Keegi ostis seetõttu uued kassetid ja error ei kadunud ära. Seega ma seda varianti nii väga ei usu.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
21.10.2016 11:39:23
|
|
|
Seda viga annab nii kassett kui pea.
Kunagi ammu oli sama viga siis vahetati koos peaga kõik välja, maksma läks sama palju kui uus tindiprinter. Tegelikult oligi viga peas, seal olid düüsid umbe läinud.
Järgmine kord kui uuel printeril viga tekkis, ostsin kohe uue printeri - peajagu tasuta tinti sai lisaks.
Üldiselt lõpetasin tindiprinterite ostu pärast seda ära, laseril ei teki selliseid jamasi. Laserid on nunnult odavaks läinud (mitte värvilised).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|