praegune kellaaeg 23.06.2025 16:50:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SndyBrdge
HV vaatleja

|
09.10.2016 00:06:18
IPTV Source NAT? |
|
|
Tere,
Varem üritasin ma openWRTl IGMP proxyt tööle saada, et IPTV tuleks välja igast pordist. panin ka siin foorumis teema püsti, täpset vastust ei leidnud, kuid tööle ma ta sain, live TV tuleb ilusasti digiboksi. kuid VOD ei tööta, ja nagu ma olen aru saanud, on see unicastiga ning IGMP proxy sellega üldse ei tegele, vaid on vaja püsti panna source NAT. nõnda ma ka oma arust tegingi, digiboksil on DHCPs static lease, ning sellele IPle on openwrts source nat reegel, mis suunab kõik VLAN4 pihta. ruuteril endal on muidugi dhcp client püsti, saab ilusasti IP kätte, isegi ilma MAC spoofinguta. kuid VOD ikka ei tööta, salvestuste nimekirja näitab küll, kuid kui üritada valida, väljub ta menüüst ja näitab musta pilti, enne kui kanali valin. kuidas saaks ta siis tööle, mida ma teen valesti?
miks ma lihtsalt ei tee vlan 4 bridge, mis suunab kogu liikluse ühte porti? vastus on lihtne: nimelt peab IPTV jõudma ka teise tuppa, kuhu jookseb ruuterist ainult üks kaabel, ning selle kaudu on vaja vedada nii internet kui ka TV.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SndyBrdge
HV vaatleja

|
13.10.2016 18:40:47
|
|
|
Sain tööle. Nimelt oli vaja installida package kmod-ipt-nathelper-rtsp
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|