praegune kellaaeg 23.06.2025 13:30:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DOit
HV vaatleja
|
09.10.2016 00:32:15
Piisav interneti kiirus võrgus mängimiseks.. |
|
|
Hetkel vaatan vabalevi kanaleid. On plaanis koju TV pakett tellida ja olemasolev 3G internet parema vastu välja vahetada. Elan maal, nii et sobivad vaid läbi õhu levivad ühendused. Olen tutvunud pakutavate lahendustega ja spordikanalite valiku tõttu eelistan Telia pakutavat Koduinternet+Minu.TV kombot. Teenus on 4G võrgus ja maksimaalne allalaadimise kiirus hetkel 20Mb/s. Nagu öeldi läheks sellest telepildi jaoks ca 7Mb. Kas ülejäänust ca 10Mb/s ühendusest piisaks võrgus mängimise jaoks – PC, konsool jne (Kui see ühendus reaalselt olemas oleks) Kas uuemad mängud vajaksid paremat ühendust ja kas 10Mb/s oleks ok veel ka mõne aasta möödudes? Mõnest foorumist olen lugenud, et vaja oleks paremat ühendust. Alternatiiviks sel juhul oleks ilmelt Skylive pakutav teenus, kui piisav ühendus oleks võimalik luua. Või siis Elisa ja Tele2 Unlimited paketid lisaantenniga. Odavamate pakettidega ilmselt mängida ei saa (suuremahulised ja pidevad andmesidesessioonid). Tavalise ruuteriga olen hetkel ühenduse kiiruseks saanud vastavalt ca 10/15Mb ja 2/0,5Mb (üles/alla kiirused) Soovitusi.. Tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
09.10.2016 00:59:54
|
|
|
Mängimiseks piisab, kui samal ajal võrku umbe ei tõmba. Kuna mina ilma kiirusepiiranguta sain viimati 80-120Mbit/s kiiruseks, siis ise näiteks saan samal ajal tõmmata ja mängida ilma, et ooteaeg (ping) ei hakkaks kõikuma.
4G võrgus on keskmised ooteajad Eesti serverisse 20-30ms juures.
Kui hetkel veel lisaantenni ei kasuta, siis soovitatavalt võiksid, saad parima ühendusega masti peale suunata. Paigaldus on tasuta, antenni eest hakkad iga kuu renti maksma.
Kui rääkida teistest, siis TELE2 kohta ei oska isiklikult kommenteerida, aga näiteks Elisa piirab osaliselt oma ühendust (torrentiliiklust näiteks).
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
DOit
HV vaatleja
|
09.10.2016 12:51:46
|
|
|
Eks see oleneb mängudest, aga mis võiks olla minimaalne kiirus enamike mängude jaoks – 5 Mb/s?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
09.10.2016 14:03:32
|
|
|
Mängude puhul on pigem tähtsam ühenduse stabiilsus kui kiirus, kui ikka ooteaeg kõigub seinast seina, ei ole võimalik sujuvalt mängida. Suurem kiirus annab pigem selle, et saad kiiremini uuendusi ja muud sisu alla laadida.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
09.10.2016 14:16:44
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
Mängude puhul on pigem tähtsam ühenduse stabiilsus kui kiirus, kui ikka ooteaeg kõigub seinast seina, ei ole võimalik sujuvalt mängida. Suurem kiirus annab pigem selle, et saad kiiremini uuendusi ja muud sisu alla laadida. |
Sekundeerin, Tartu kesklinnas TÜ ühikates leviva eduroamiga olen Steamis saanud 24 MB/s alla, kuid CSGO-d mängida ei anna, sest pidevalt timub ringi warpimine, lasud ei registreeru jne. Wifi ühendusega siis tegemist.
Kunagi, kui Elion pakkus veel 1Mbit alla/0,5 Mbit üles paketti, sai ka tollega kõik võrgumängud väga edukalt ära määngitud.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|