praegune kellaaeg 17.06.2025 04:35:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ertai
HV veteran

|
15.09.2017 13:10:50
|
|
|
ertr2 kirjutas: |
mängisin oma 4 tundi, mõned tähelepanekud(olen FTLi oma 40 tundi mänginud, võrdlen peamiselt sellega):
+ mängumaailm väga ilus, disaineritele suured propid, ülinice vibe tuleb sisse mängides
+ tume atmosfäär sobib mängule, ei ole nii värviline kui FTL
+ moraalsed otsused mis mängus teha saad on väga head, rewardid nii heale kui halvale valikule
+ keerulisem laeva majandamis süsteem kui FTLis millest seal puudust tundsin
+ fightimine alati väga resursikulukas ja harva jääd kasumisse
- vahepeal tekib olukord kus jääb dialoog ette tulemata ning tuleb savegame resetida et edasi saada
- crewi AI on loll, ei ole nuppu et nende asukohad ära salvestada, mehed ei võta ise ka tööd ette, jäävad vahepeal niisama vahtima ja sa ei pane tähele neid
- crewle ei saa ise nimesid panna, seega ei tea peast kunagi kes oli parem parandamiseks, töö tegemiseks jne
- crew lõpetab vahepeal oma tööpostil töö ja läheb idleks
- fightides 5e erineva kahuriga on raske silma peal hoida mida rünnatakse, mis on ära hävitatud, palju dmg tehti
- shield on rohelise eluribana ja elud on kilpide ikoonina
- 1440p on HUD liiga väike, tuleks scalimisega tegeleda
- demos on valikus graafikavalik low, loodan et release versioonis on tekstuurid kõrgema kvaliteediga, et kogu mäng tundub natukene liiga udune
- oleks vaja nuppu et leida üless idle crewmember
- bug kui vajutad Ed et starmap ette võtta ning kui see kinni panna hakkab laev lambist lendama ja kütust kulutama
- universum on iga playga veits randomized aga siiski dialoogidel on igakord samade vastustega sama outcome olnud, juba hakkas kergelt korduvaks muutuma
- ei seletata ära kuidas shield töötab, vahepeal blokeerib lasud ära, vahepeal mitte, erinevad kuuli tüübid äkki? tundub inconsistent
- moodulite parandamine on visuaalselt halvasti ära seletatud
- mängu ei saa pausile panna, slow mo on lahingu ajal liiga kiire
- heli efektid on suht kehvad, loodetavasti on ainult placeholderid
lahingutes tundub üldse imelik et mul on kohati 40% tõenäosus et ainult hulli lasta, aga siis teengi 4jal korral 10st ainult hullide kahju, kuigi IMO võiks nii olla, et sul on ka tõenäosus et need lasud tabavad mõnda vastase moodulit. Igaljuhul mulle mäng väga meeldis ja ootan juba betat/täis versiooni
e: ma ei saa aru, miks te multiplayerit tahate, ma ei kujutaks sellist mängu ettegi multiplayeris. Androidi peal ka see mäng ei töötaks, sest hiiregagi on raske lahingu ajal oma mehi kontrollida ja samal ajal vastast targetida, difficulty peaks androidi peal kordi madalam olema |
hea tagasiside neile kindlasti.
Proovin ka mingi hetk mängu ära.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
15.09.2017 15:54:22
|
|
|
sooty kirjutas: |
GOG indev vms ka oodata on? Mul ei ole sotsiaalmeediaid, et ise küsida. Kuna tundud kursis olevat, siis ehk tead. Steami ei puutu ja patriotismist paar kopikat ikka jagaks. Kui enam-vähem elamuse annab. |
Küllap tuleb ka mujale peale Steami müüki, aga sealt tehakse ots lahti. 100% ma confirmida muidugi ei saa, dev tiimiga kokku trehvates sai seda viimati arutatud mingi kuuke tagasi vms, mälu järgi nagu oleks meeles et tuleb ka indiemänguplatvormidele müüki. Olen projektil silma peal hoidnud juba pikalt ja tean dev'e, samas neil üsna kiired ajad praegu, teevad oma asja ja igale huvilisele aega ei jagu
ertr2 tagasiside on neile kindlasti huvitav, edastasin tema postituse.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
15.09.2017 21:39:51
|
|
|
No võid edasi öelda, et vähemalt üks raha on tulemas kui GOGi DRM-free versioon tuleb. Sellise mängu puhul ilmselt Steami workshop liiga suur kiusatus, aga loota võib.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|