praegune kellaaeg 20.06.2025 20:50:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Bobbi
HV vaatleja

|
27.11.2003 17:00:44
Window Mediaplayeri küssa |
|
|
Mul on selline veits rumal küsimus, aga ma ei saa aru, kuidas ma saan Windows
Mediaplayeris olevad laulud salvestada tavalisse kausta oma arvutis, proovisin igasugust add folder ja add File ... aga ei miskit.
Lihtsalt mure on selles, et kui ma tahan põletada näit Nero ekspressiga, siis ma pean ju laulud võtma kaustadest, aga kuida ma sinna nad siis saan?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
27.11.2003 17:10:18
|
|
|
failid on juba kaustades ju!
Media player mängib neist kaustatest...
mediaplayeris kui möllad Media Librarys ringi siis igal lool on kirjas nimi,artsit,album,tärnid/rating
ja siis kui sa edasi veel löhed siis seal ka file name millest võid välja lugeda kus kaustas ta on..
ja kaustast kausta või neroga ksuta ülesse leida pole ju raske...
muide parem klõps ja propertis ,s seal peaks ka saama välja lugeda mis looga jne tegimist ja ka faili asukoht
vöhemalt uuel media palyeril on nii....
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bobbi
HV vaatleja

|
27.11.2003 17:41:34
|
|
|
Ra* kirjutas: |
failid on juba kaustades ju!
Media player mängib neist kaustatest...
mediaplayeris kui möllad Media Librarys ringi siis igal lool on kirjas nimi,artsit,album,tärnid/rating
ja siis kui sa edasi veel löhed siis seal ka file name millest võid välja lugeda kus kaustas ta on..
ja kaustast kausta või neroga ksuta ülesse leida pole ju raske...
muide parem klõps ja propertis ,s seal peaks ka saama välja lugeda mis looga jne tegimist ja ka faili asukoht
vöhemalt uuel media palyeril on nii.... |
Suur tänks sulle!!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|