Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
09.08.2016 20:06:59
|
|
|
Paypaliga saab ka maksta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 20:12:30
|
|
|
Ma ei kavatse neile mitte midagi maksta, ega makseks vajalikke andmeid anda, kui mul pole aimu, millise kvaliteediga teenust mul on võimalik saada. Olen ma seni ilma hakkama saanud, saan edaspidi ka. Ei lähe maailm sellepärast hukka. Nii et, las ta olla.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.08.2016 20:15:00
|
|
|
tcumen, Ma ei viitaks siin väga midagi krediitkaardiga registreerimise küsimusele. Minumeelest on see loogiline, et esmane aktiviseerimine tehakse krediitkaardiga, nii on pisut tagatud ka esimese tasuta kuu kurjasti ära kasutamine. Raha kohe ei võeta ja kuu lõpus sulged teenuse.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
09.08.2016 20:26:42
|
|
|
indrekp kirjutas: |
tcumen, Ma ei viitaks siin väga midagi krediitkaardiga registreerimise küsimusele. Minumeelest on see loogiline, et esmane aktiviseerimine tehakse krediitkaardiga, nii on pisut tagatud ka esimese tasuta kuu kurjasti ära kasutamine. Raha kohe ei võeta ja kuu lõpus sulged teenuse. |
Te ehk Telias ei tahaks sarnast kommet üle võtta?
Lisaks arve makstakse alati ette, enne teenuse saamist!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
09.08.2016 22:31:14
|
|
|
tcumen kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
tcumen, Ma ei viitaks siin väga midagi krediitkaardiga registreerimise küsimusele. Minumeelest on see loogiline, et esmane aktiviseerimine tehakse krediitkaardiga, nii on pisut tagatud ka esimese tasuta kuu kurjasti ära kasutamine. Raha kohe ei võeta ja kuu lõpus sulged teenuse. |
Te ehk Telias ei tahaks sarnast kommet üle võtta?
Lisaks arve makstakse alati ette, enne teenuse saamist! |
See eelnev pole üldse Teliaga seotud. Telial on kliendiga lepinguline suhe ning tasumine käib kõikide teenuste eest tagantjärgi järgneval kuul, peaks mõistlik olema.
Võrdlesin pigem Viaplayd Netflix jms online striiminguteenustega mis kasutavad krediitkaarti ja esmasel tasuta kuul tuleb nendega ennast siduda autentides ennast kaardiga.
Ka see ei ole halb lahendus kui pole võimalik eestile kohaselt sõlmida digiallkirjastatud lepingut.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|