Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
volpsu
HV kasutaja
|
01.08.2016 14:50:14
|
|
|
Tore, tore aga tooks väikse OT sisse.
Nimelt ERRi äppis panna raadio mängima siis telefonil jääb ekraan aktiivseks. Kui lukku lükkad siis jääb raadio vait- jube tülikas, samas osade raadiotega seda probleemi pole. Samas äppi arendus on kallis ja kes neid uudiseid seal lugema hakkab kui korralik responsiveveeb olemas.
V.
_________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene! |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
01.08.2016 16:55:20
|
|
|
volpsu, mina näiteks loen.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
01.08.2016 19:25:23
|
|
|
Ma tegin enda ( ja mõne tuttava) tarbeks juba mõnda aega tagasi err xml baasil, ei mingeid pilte, nõuab vähe ressurssi ka https://play.google.com/store/apps/details?id=est.kussu.uudised
Üks Soome tädi loeb uudise ette ka ( Loeb kodukontorist aitähh eest ) kui ise lugeda ei viitsi. Kui mõni uudis rohkem huvitab siis kliki pealkirjal.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
02.08.2016 15:11:15
|
|
|
??? Tegin selle "eki"äppi põhjal enda tarbeks ka webiversiooni
Aga avalikult ei karjuks kui huvi siis PS!
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.08.2016 17:12:34
|
|
|
volpsu kirjutas: |
Tore, tore aga tooks väikse OT sisse.
Nimelt ERRi äppis panna raadio mängima siis telefonil jääb ekraan aktiivseks. Kui lukku lükkad siis jääb raadio vait- jube tülikas, samas osade raadiotega seda probleemi pole. Samas äppi arendus on kallis ja kes neid uudiseid seal lugema hakkab kui korralik responsiveveeb olemas.
V. |
Minul ei jää vait lukku lükates. Ei ole jäänud eelmistel telefonidel ja ei jää ka praegusel (Nexus 5X).
Ühe-portaali uudisteäppidel aga ei näe ka mina mingit mõtet peale selle, et kommertsportaaide puhul ei saa äpi sees nende reklaame eriti efektiivselt tappa ja selle kasutamine on kasulik portaalile. ERR aga ei ole kommertsportaal, nii et minu poolest on arendusele kulutatud raha mahavisatud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|