praegune kellaaeg 16.06.2025 17:02:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Trakko
HV vaatleja
|
13.07.2016 19:18:10
MSI GE72 6QC Esimese booti probleem |
|
|
Tere!
Nimelt ostsin endale MSI GE72 6QC laptopi. Esimesel bootil sisestasin kaasapandud CD ning lülitasin arvuti sisse.
Kui arvuti üles bootib on mul 3 võimalust mille vahel valida.
1)Load FreeDOS with maximum RAM free, using EMM386
2)Load FreeDOS including HIMEM XMS-memory driver
3)Load FreeDOS without drivers
Kui valin esimese, mis on set by default, tuleb shsucdx can't install ning jääb lihtsalt mulle cmd line ette ja midagi ei juhtu.
Teise kahe valikuga on tühi cmd line ees ning stuck sellel.
Kui üritasin bootimisel booting device valida, siis seal on mul DVDRAM valik, siis HGST HTS7210..... ja QUalcomm Atheros boot. Kui valin esimese, siis juhtub sama, mis ülal välja tõin. Proovisin BIOSist Legacy mode pealt UEFI peale muuta, aga siis ei saa enam boot device shortcutti kasutada vaid autodirectib mind BIOSi.
Kui keegi oskaks aidata, oleks see suur abi. Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
13.07.2016 19:28:00
|
|
|
Sel pole Windowsi kaasas?
_________________ Kamehameha in your face! |
|
tagasi üles |
|
 |
Trakko
HV vaatleja
|
13.07.2016 19:34:36
|
|
|
Uskumatu aga jah, reaalselt pole ühtegi windowsi plaati kaasas. On mingi MSI plaat, kus on utilities, drivers ja manuaal. Kas ma pean isegi mingi windowsi flashdrivele laskma ja siis läbi selle installima?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
13.07.2016 19:36:05
|
|
|
Jah, ise pead panema. Kaasas on lihtsalt test plaat, et saaks riistvara testida vms.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
tagasi üles |
|
 |
Trakko
HV vaatleja
|
13.07.2016 19:38:23
|
|
|
Aitäh! Kuidas selle asjale tavaliselt lähenetakse? Kas oleks overkill osta mingi offical win10 kusagilt poest või pole väga vahet ja võiks DLida kusagilt netist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|