praegune kellaaeg 19.06.2025 02:24:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wusses
mehine eesti muffin

|
16.06.2016 14:26:06
abi arvutiga, vahel läheb tööle täis tuuridega ja pilti ette ei tule. |
|
|
Vajan abi ja nõu, vahel arvuti läheb tööle ja vnedid töötavad täisvõimsusel japilti ette ei tule.
Algul arvasin et videokaart on halvasi pesas kuna selline plekist/kummi korpus.
Täna aga oli järjekorde juhus kus hommikul ei käivitanud (video kergelt lahti tehtud eelnevalt).
Aitas hoopis see kui toide oli nupust väljas 5min
Mis sellsit asja põhjustada võib ?
Video 7970
G3280
Z87 FATAYL1 killer emapaat.
cheftec 850w
8GB ddr3 cl8 1600mhz
3TB HDD+256GB SSD
Ise mõtlesin et paneks video teise pessa katsetuseks.
Küljoode? bios segast. äkki on sellised kogemusi olnud kellelgi
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
AA24
HV kasutaja

|
17.06.2016 22:30:36
|
|
|
Teist mälu proovida pole?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
17.06.2016 22:36:33
|
|
|
Kahjuks ei ole, hskkan ka kahlustama et toiteplokk.
Video ei ole väga realne, 3 erineva kaardiga sama pull olnud ( nädalas korra umbes)
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
okest
Kreisi kasutaja

|
18.06.2016 09:50:34
|
|
|
Omast kogemust võin veidi rääkida.
Olen sellist asja kogenud mõned korrad, kunagi mis mul väga hästi oli meeles oli üks arvuti mille tegin noortekeskusse(oma jääkidest jms), siis ühe emaplaadiga oli sarnane jama(vendid täispauk, pilti ette ei tule), usun et tegemist oli kondede probleemiga, suht vana emaplaat oli ka, samas ma mingid kondekad vahetasin ära ka. Tükk aega jamasid sisse-välja, siis lõpuks läks käima aga kui käima läks siis käis korralikult. Lõpuks sai kleebitud arvuti monitorile silt, et mitte välja lülitada(lõpu poole juba üsna palju jebimist, et külmalt käima saada, läks ajapikku aina hullemaks ja üsna kiirelt kuskil paari kuu lõikes) aga noh mõni sai aru, et monitori mitte välja lülitada ja isegi kui kasti taga polnud siis monitor töötas... Minu arust ma jootsin sellele mõned uued konded ka lõpus aga sellest polnud tolku, samas kõiki ei jootnud. Toiteplokis sellel juhtumil asi polnud, sest neid sai proovida kohe teistest töötavatest masinatest.
Toiteplokiga võib ka olla mingi jama aga tavaliselt siis kui ta käivitades oma nö jõnksu kätte ei anna, siis ta pigem lükkab välja. Samas usun testimiseks toiteplokk võtta on lihtsam kui emaplaat esialgu...
|
|
Kommentaarid: 134 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|