Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
09.06.2016 16:10:37
|
|
|
Gap kirjutas: |
Ma ei tahaks selliseid rõvedusi siis ka kui peale makstakse. Ennem kasvõi valget värvi kui mingi kuldne või roosa. |
Isegi siis ei ole nõus kasutama kuldset värvi telefoni, kui peale makstakse? Mis selles kuldses värvis nüüd siis nii kohutavat on?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
09.06.2016 16:17:38
|
|
|
Lihtsalt ei meeldi... mina ei leia et see oleks ilus,aga noh see on ju maitse asi,,,mõnele näiteks meeldib...samas on telefon ikka helistamiseks,tänapäeval tahetakse ju sellest teha ma ei tea mis ilu asja. mingi must telefon näiteks kuldsete äärtega või natuke on kuldne,see on näiteks küll normaalne. Mäletan et Nokia Lumia mõned viimased mudelid olid kuldsete äärtega, mingid special editionid vms.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
09.06.2016 22:01:19
|
|
|
Gap kirjutas: |
Ma ei tahaks selliseid rõvedusi siis ka kui peale makstakse. Ennem kasvõi valget värvi kui mingi kuldne või roosa. |
Kuda sa gap siis aru ei saa kuldset värvi telefon oleks nagu kullast, kuld on kallis ja bling, kui sul kulda siis järelikult oled rikas ja edukas ehk moraal selles, et kui soetad kuldse telefoni järkariga siis oled teistejaoks samaedukas nagu kõik need Savisaared ja Sõõrumaad kokku. Capish?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.06.2016 22:04:00
|
|
|
Mul suva mis vârvi voi kujuga telefon on kui kasutamise eest peale makstaks. Okei androidi toesti ei votaks, lol
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
09.06.2016 22:08:34
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Kuldne telefon tundub rohkem käivat kokku auto kuldsete velgede (või kuldse autovärvi), kaelas kõlkuva kuldketi ja kuldhammastega  |
mis saab subaru vastu olla?
Spoiler 
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.06.2016 22:51:33
|
|
|
Mingi vana 90ndate kâkk
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|