praegune kellaaeg 17.06.2025 07:00:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
EKEst
HV vaatleja
|
06.07.2016 18:02:42
Jama arvutiga |
|
|
Arvuti töötas ilusti, mingi hetk hakkas korralikult läägama nii, et FPS oli väga madal ja isegi fb chat läägas. Järgmine päev lülitasin siis arvuti käima ja pilt enam ette ei tulnud. Arvuti läheb küll käima, teeb 1 korra restarti ja siis jääb käima, kuid pilt endiselt ette ei tule.
Specs:
Motherboard: MSi Z97 MPOWER MAX AC
GPU: Sapphire R9 280x 3GB
CPU: I7 4790K
RAM: 2x Kingston 8GB PC12800 DDR3
Kui keegi oskab aidata, siis palun aidake!
Ette tänades!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
06.07.2016 18:03:49
|
|
|
Proovi videokaart välja võtta ja jooksutada integreeritud video pealt.
Mingeid triipe vms ka nägid?
|
|
Kommentaarid: 984 loe/lisa |
   |
778 |
|
tagasi üles |
|
 |
EKEst
HV vaatleja
|
06.07.2016 20:20:42
|
|
|
Triipe ei olnud, kuid fb-s videod ja gif-id olid algul mustad (mingi osa pildist ja siis paari sekundi pärast oli ok, kui kaadrit vahetas). Aga ma proovin seda lahedust
Edit: Lugesin vähe netist infot ja ma leidsin sellise nupu, nagu "Multi-BIOS II" , mille ma lükkasin teise asendisse. Sellega hakkas arvuti tööle vana viisi, kuid endiselt on karm FPS Drop. Mida teha, kas viia garantiisse või on sellele ka mingi muu lahendus või testid mida läbi viia?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|