Mis sa sellega ikka peale hakkad? Sul ilmselt niikuinii midagi paremat sinna peale plaanis
Because RGB.
Mul on küll paremat olemas jah. Arvatavasti õhkjahutust kunagi ei näe minu käes nagu enamus mu prosesi. Tahaks isegi Alphacool Core ploki osta.
Mis sa sellega ikka peale hakkad? Sul ilmselt niikuinii midagi paremat sinna peale plaanis
Because RGB.
Mul on küll paremat olemas jah. Arvatavasti õhkjahutust kunagi ei näe minu käes nagu enamus mu prosesi. Tahaks isegi Alphacool Core ploki osta.
Miks nii veider mälude valik? Sama raha eest oleks 30-6000 ka saanud. Kui sa neid käsitsi ei hakka kangutama, siis kaotad perfoormantsis päris palju. Enamus CL30 - 6000 lähevad 28 ja mõned isegi 26 mis on päris suur eelis. _________________ Emotsionaalne suruja
Miks nii veider mälude valik? Sama raha eest oleks 30-6000 ka saanud. Kui sa neid käsitsi ei hakka kangutama, siis kaotad perfoormantsis päris palju. Enamus CL30 - 6000 lähevad 28 ja mõned isegi 26 mis on päris suur eelis.
Eks asi rohkem hinnas oli. Sain HV-st 88 euroga need mälud. Kui oleks poest pidanud ostma siis oleks mingi patriot-i kit-i võtnud küll, mis oleks vähemalt 6000 ja madalama cl-ga olnud. Ega need Corsairid eriti ei astu anyway aga ma enam sellist oc-d eriti ei harrasta ka.
marxveix, pole kumbagi saadaval - on vaid mingisugune "peaks tulema 3 nädala pärast". Ära tellid siis reaalsus on see, et hakkab tulema vabandusi kuidas laoprogramm tõrkus, laev läks põhja jne. Olen mitmesse kohta mis kirjutand, et neil laos või 5tp helistand ja küsind, et mis värk tegelt on kuna ei viitsi intressita laenu andmisega tegelda - kõikjal sis ühmatud, et jahh tegelt pole ja pole ka õrna aimugi millal saaks.
marxveix, pole kumbagi saadaval - on vaid mingisugune "peaks tulema 3 nädala pärast". Ära tellid siis reaalsus on see, et hakkab tulema vabandusi kuidas laoprogramm tõrkus, laev läks põhja jne. Olen mitmesse kohta mis kirjutand, et neil laos või 5tp helistand ja küsind, et mis värk tegelt on kuna ei viitsi intressita laenu andmisega tegelda - kõikjal sis ühmatud, et jahh tegelt pole ja pole ka õrna aimugi millal saaks.
Kättesaamine RDE.EE väljastuspunktist (Tallinnas)
Tarne alates 4 veebruarist Tasuta
Kohaletoimetamine pakiautomaati
Kohaletoimetamine alates 5 veebruarist Tasuta
Kulleriga kohaletoimetamine
Kohaletoimetamine alates 5 veebruarist 4.99 €
Kättesaamine RDE.EE väljastuspunktist (Tallinnas)
Tarne alates 4 veebruarist Tasuta
Kohaletoimetamine pakiautomaati
Kohaletoimetamine alates 5 veebruarist Tasuta
Kulleriga kohaletoimetamine
Kohaletoimetamine alates 5 veebruarist 4.99 €
See info RDE lehel ei tähenda siis midagi?
Ei pruugi. Hiljuti tellisin sealt (01.02) Corsair RX120 RGB Max vendi, millele algselt öeldi "Teie tellimuse tarne on planeeritud 2025.01.16."
15.01 tuli järgmine mail "Tellimuse kohaletoimetamine lükkub edasi. Uus aeg: 21-24.01.2025 Vabandame ebamugavuste pärast. "
Täna 23.01 ja pole rohkem midagi kuulnud.
Nüüd tuli mail, et pandi omnivaga teele.
Endal eilsest 9800X3D käes. Kiire esmamulje on väga hea. Ma ei tea kas Thermal Grizzly PTM on osa sellest, kuna esmakordselt proovin seda toodet. Aga jahe on küll. Kuni 56c max temp 700rpm aio 140mm ventidega. PBO ja-30mv sätted biosist. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Bechid näitavad, et võib-olla mingites väga valitud rakendustes on reaalselt tunda. Enamasti siiski mitte. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.