Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janekfi
HV vaatleja
|
05.01.2017 00:12:47
vpn |
|
|
Soov oleks tekitada omale virtuaalne privaatne võrk. Kas leiduks it mees kes oleks nõu ja jõuga abiks. Ise pole nii 10 aastat miskit ehitanud ja inglise keelt suurt ei pursi.
Võimalus staatilise ip taha istutada miski purk, kas siis netgear või mikrotik. Sellele purgile läheneks või siis poogiks külge paar 4G modemit ja oma nutika. Leidsin sellise taskukohase seadme nagu FVS318G-200EUS. Võimalusel muidugi seadmesse investeeriks vähem. Klient seadmeteks Asus 4G-N12 ja Dovado pro, mis vpn klienti võimaldavad.
Ei tea, kui hea see mõte on, aga ehk oleks asisem, kui praegune variant, kus miski arvuti pidevas töös ja selle kaudu team vieweriga kohtvõrgus surkimas käia.
Kõik ideed oleks abiks ja veel parem kui leiduks it mees kes viitsiks sellise jamaga tegeleda, sest tuttava tuttav polnud huvitatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
05.01.2017 00:30:18
|
|
|
http://sonictest.ee/hap-lite
alusta sellest. Staatilist IP'd pole vaja, kuna dyndns töötab ilusti
Või osta kohe:
http://sonictest.ee/hex-rb750gr3
Ja tunneliks pptp l2tp vms..
variant on veel üks suvaline riistvara (soovitan j1900 plaati) millele pane ESXi peale ning lao virtuaalmasinaid.
Mul on seal Synology hack, pfsense VPN'i jaoks, mikrotik routeros ka vpn'i jaoks.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekfi
HV vaatleja
|
05.01.2017 00:39:30
|
|
|
Siin tuleb vastu oskamatus. Dns idega pole ma oma 4G võrke suutnud väljastpoolt ligipääsetavateks teha. Pordid kinni ja Elisa vähemalt ilma rahata mul neid ei ava.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
05.01.2017 00:42:21
|
|
|
janekfi, elisal on kõik kinni.
Seal ei saa sa pooli tunneleid isegi väljapoole teha.
Oskamatuse vastu ei saa muud kui hakata otsast nokitsema. Tunneli serveri tegemine on mikrotiku peal ülimalt lihtne. dydns on ainult ühe linnukese küsimus.
Muidugi elisa on saatanast....
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
janekfi
HV vaatleja
|
05.01.2017 00:47:09
|
|
|
Kui Elisa ga nii, siis kas äkki mul lihtsam osta 4g staatilise ip teenust või siis üldse teenusepakkujat vahetada. Kahjuks mu asukoht selline, et ega siia keegi ei levi õieti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
05.01.2017 01:21:10
|
|
|
janekfi, telia fix 4g ei levi?
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|