praegune kellaaeg 18.06.2025 07:17:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Prayer
HV veteran

|
01.05.2016 20:44:55
Vostro 3360 & Windows 10 x64 & Digital Persona |
|
|
Vostro 3360 on peal Synaptics FP sensor ja asi toimis Windows 7 x64 peal Digital Persona 5.2 tarkvaraga.
Sai nüüd uuendatud Windows 10 x64 peale ning Digital Persona paigaldus jääb toppama üks hetk ning ühtegi veateadet ette ei tule, Loobu saab vajutada ning tuleb ette dialoog kus nõustud paigaldusest loobumisega aga see ei muuda midagi, paigaldus tiksub ikka ühe koha peal edasi. Proovitud 5.2 kui ka 6.1 (viimane on tõmmatud My Dell kontoga Windows 10-ga), mõlemaga sama asi. Alla on tõmmatud 6.2.1 aga see on update ja all peab olema varasem versioon.
Windows 10 paigaldab ise Synaptics FP sensori ning Delli lehelt on saadaval kah selle tüürelid Windows 10-le, olen proovinud mõlemaga ja ei mingit vahet. Windows 10 on tehtud puhas paigaldus ja kõik tüürelid on paigaldatud (Chipset, Ahci jne.). Windows 10 ise on tõmmatud alla sama masinaga ametliku Media Creation Tööriistaga ning pandud samas USB pulga peale.
Google ühtegi sellist teemat ei leidnud (või ma siis ei oska otsida õigesti, proovisin küll sõnastada igatepidi).
Ehk on kellelgi kogemusi selle asjaga?
Võib-olla saaks sõrmajäljelugejat kasutada Windows Hello värgiga aga see nõuab MS kontoga sisselogimist.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.05.2016 13:07:27
|
|
|
Paremklõps draiveri installeril, valid Atribuudid, sealt sakk Ühilduvus, sealt Ühilduvuse tõrkeotsing, kuvab sulle soovitatud ühilduvuse, sellega lasedki installi.
ma. Enamasti toimib. Näiteks IBM-T43 sai sedasi win 10 peal tööle pandud sõrmejäljelugeja, draiveri ühilduvus oli win 7. Töötab, paigaldanud nii mitmeid draivereid vanadele masinatele, kuhu olen paigaldanud win 10.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
02.05.2016 17:46:39
|
|
|
Marie kirjutas: |
Lühikokkuvõtte, sõrmejälje lugeja ei tööta ja draivereid oskad ainult next, next valemiga peale panna. |
Kui lugeda ei oska ja midagi tarka kirjutada pole, siis ole parem vakka.
Märt. kirjutas: |
Paremklõps draiveri installeril, valid Atribuudid, sealt sakk Ühilduvus, sealt Ühilduvuse tõrkeotsing, kuvab sulle soovitatud ühilduvuse, sellega lasedki installi.
ma. Enamasti toimib. Näiteks IBM-T43 sai sedasi win 10 peal tööle pandud sõrmejäljelugeja, draiveri ühilduvus oli win 7. Töötab, paigaldanud nii mitmeid draivereid vanadele masinatele, kuhu olen paigaldanud win 10. |
Tüürelid on peal, W10 on need ise pannud ja olen proovinud ka Delli lehelt W10 tüüreleid (sama versioon on mõlemad - 4.5.289.0), nendega pole probleemi, Digital Persona programm ei taha peale minna.
Panin DP 6.1 installerile Compatibility Mode W7 peale aga ikka sama jama. Proovin hiljem 5.2 kah ära aga 6.1 peaks olema W10 ühilduv.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
02.05.2016 19:05:09
|
|
|
Prayer kirjutas: |
... Digital Persona programm ei taha peale minna.
Panin DP 6.1 installerile Compatibility Mode W7 peale aga ikka sama jama. Proovin hiljem 5.2 kah ära aga 6.1 peaks olema W10 ühilduv. |
Milleks kõiki programme vaja topelt, W10 sisseehitatud fingerprint reader ei tööta.
Igasugused tootjapoolsed lisa programmide peale panek W10 lõppeb varem või hiljem ikaldusega, uue puhta W10 paigaldusega.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
02.05.2016 22:08:03
|
|
|
Mnjah, ei süvenenud sellesse Hello asjandusse varem korralikult (väikses kirjas esimese postituse all on väike märkus), miskipärast jäi mulje, et see töötab ainult MS kontoga sisselogimisel aga tegelikult tahab ainult PIN koodi sisseseadmist.
Hello'ga asi toimib ja võib mure lahendatuks lugeda, tänan... kui keegi teab mis Digital Persona programmi vaevata võib, siis võib ikka teada anda.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|