praegune kellaaeg 20.06.2025 04:42:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tupsu2000
HV vaatleja
|
24.04.2016 14:42:07
Windows ei lae üles |
|
|
Arvuti kõvaketas on jaotatud kaheks ja ühel osal on peal windows XP ning teisel muud asjad.
Kui ma paneks uue windowsi peale, siis kas sellel teisel osal kettast jääksid mu andmed kõik alles? Ja kuidas ma tean, mis osale kettast windows läheb, kui installima hakkaks.
Kui arvuti käima panna, laeb ta kuni windows märgini ja edasi jääb sinna pidama ning mingi aja pärast alustab jälle otsast peale ja jälle ainult logoni.
Keegi pakkus, et probleem võis olla sellega, et mingeid uuendusi laetud, mis ei sobinud ja sellega windows ära rikutud aga täpset infot ei ole.
Igasugune info, mis võiks vea parandamisele kaasa aidata, on oodatud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tupsu2000
HV vaatleja
|
24.04.2016 15:01:42
|
|
|
Safe modes ka ei käivitu, samamoodi ainult win logoni.
Ketta vigasust ei oska kommenteerida. Lihtsalt lambist ükspäev enam arvuti ei käivitunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.04.2016 15:06:35
|
|
|
Proovi MBRi parandada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
24.04.2016 15:17:51
|
|
|
oleks asukoht profiilis märgitud, võiks abi pakkuda. a) keta tuksis b) partitsioonitabel tuksis c) loader tuksis.
mida mina teeks:
otsiks tootja utiliidi (ubcd peal olid need kenasti olemas nt.) ja buudiks sellelt ning laseks algatuseks ketta tootja utikal pilgu kettale peale heita. on bad, parandab vast ära. kui on bad, või mitu, võiks juhul kui tõesti parandada ei suuda, võtta sama utika kogumiku pealt kloonitööriistad ning teise ketta peale sector by sector kloonida.. isegi kui püsti ei lähe, on hiljem koht kust andmed võtta.. on olnud abi ka miniPE peal olevast registry restore wizardist mis sinisega lõppevad buudid eelmisse taastepunkti tagasi keerab. kõike seda sai XP elustamiseks harrastada. installikaga ei soovita enne jamama hakata kui ketta seisund 100% kindlaks on tehtud. kui installid vigasele kettale, pead varem või hiljem kõik nii ehk naa uuesti tegema.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|