Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Puutin
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
26.03.2016 13:31:14
|
|
|
Alati võib ju proovida Hardware ID järgi nokkida driverid.
Või kasutada Driverbooster 3 nimelist tarkvara.
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
26.03.2016 13:57:01
|
|
|
igasugu boosterid on saadanast. topivad iagsugu lahedaid asju veel masinasse.
a) sul on masina mudel poolik, 531 ei ole viimane number sellest mudeli nimest.
b) alati on õnnestunud dev managerist draiveri kaust ette näidata ja käima saada. intelil on enamus asju kõigele olemas. "tiblantidel" on mingi " oma internet". selles liikuvaid "asju" tasub eriti karta. nt tuli kunagi ühele vene härrale masinat teha. foxit readeriga õnnestus saada kaasa yandex i mingi agent, mail ru agent ja läbi AMIGO vms veel kolm pahavara. (oma viga, et ladina tähed kauge kaarega üle aju käivad)
w8.1 vaade.
kõik see hakkab w7 all käima. vajadusel tulen teamvieweriga pildile ja nokin käima selle maisna.
(igaks juhuks on mõistlik korjata asjad " drivers" kausta välisele kettale. jääb järgmistel kordadel see jeblant ära ja näitad lihtsalt kausta ette ning kaabib ise külge sealt omale.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
Puutin
HV kasutaja

|
26.03.2016 14:00:40
|
|
|
a) Täismudel on ES1-531-P353 / N15W4
b) Vene leht aitas vähemalt USB osas.
Kogu see ACERI enda leht ka läbi proovitud.
Olen proovinud hea ja kurjaga. Nüüd olen niikaugel et puudu WiFi ja Graafikadriverid. Kogu Inteli koduleht alla tõmmatud ja kõik driverid ära proovitud. Ikka tühjad pihud .
|
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
26.03.2016 14:04:34
|
|
|
Iobiti booster ei too midagi kaasa. Paaniliselt neid karta pole ka mõtet.
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.03.2016 17:34:29
|
|
|
Puutin kirjutas: |
a) Täismudel on ES1-531-P353 / N15W4
b) Vene leht aitas vähemalt USB osas.
Kogu see ACERI enda leht ka läbi proovitud.
Olen proovinud hea ja kurjaga. Nüüd olen niikaugel et puudu WiFi ja Graafikadriverid. Kogu Inteli koduleht alla tõmmatud ja kõik driverid ära proovitud. Ikka tühjad pihud . |
1. Ära piina ennast - Acer kasutab enda poolt modifitseeritud draivereid ja ei kirjuta draivereid enam mitu aastat Windows 7-e tarbeks.
Nii, et pane peale Windows 10 ja ela muretult, igasugu muude, kellegi enda poolt modifitseeritud draiveritega võid saada korraliku peavalu ja õudusunenäod teemal kuidas sinu Acer korralikult ei tööta.
Ja ega Acer pole ainus kes kasutab modifitseeritud draivereid - samamoodi käitub ka näiteks Dell. Ning viimatinähtuna näiteks Clevo kellel samuti polnud enam olemas tuge Windows 7-e tarbeks, tugi oli ainult Windows 10-le.
2. Mis aga puutub WiFI-sse, siis miks sa ei loe läbi kirjeid mis on läppari põhja all. Seal on ju selgelt ning üheselt kirjas mis firma WiFi-kaardiga ja mis mudeliga tegu on.
Umbes siis nii, näide minu enda ühe Aceri läppari põhja alt:
"This device contains WLAN module Broadcom..."
--------------------
PS: Olen ise mitme Aceri omanik ja seetõttu siis ka tean, et Acer on Wimdows 7-e toe ammu maha kandund ja arendab ainult draivereid Windows 10-e tarbeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|