Laias laastus on tegu Game Stock Cari uue versiooniga. Väga palju on sarnast, samas on kõik aspektid paremaks tehtud. Graafika on ilusam, füüsika usutavam ja nii edasi. Täiesti mängitav ka klaviatuuriga (vähemalt üksi), täpselt nagu GSC.
Laias laastus on tegu Game Stock Cari uue versiooniga. Väga palju on sarnast, samas on kõik aspektid paremaks tehtud. Graafika on ilusam, füüsika usutavam ja nii edasi.
...jajah, piimajõed ja mannamäed ja vb avastad mõne rosinagi, aga ümberpakitud kama on ikkagi sama. Ainus "uuendus" on monstertruck'id... ning nendega saab sõita üksnes rooliga ja õppevideod läbinuna.
Link
Elustan selle topicu ja ütlen, et Automobilista 2 on igat oma senti väärt
Uus Nordschleife / Nürburgring DLC ja uued GT3/GT4 autod lisasid simule väga väga palju.
VR kohapealt kindlasti kõige paremini toimiv simu. _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Ma arvan, et see on maitseasi. Igaühel on õigus oma eelistustele. Simulaatormängudes üldiselt ei ole career story't ja seda ka harva selliste mängude huvilised ootavad.
Mulle meeldib nii puldiga wreckfesti teleka ees pelada kui ka VR'is rooli ja pedaalidega sõita. Selle viimase jaoks on AM2 väga hea. Kes on F1 võidusõidu ajaloo fänn, siis on autosid ja radasid igale maitsele pea igast ajajärgust. 90ndate alguse vormelitega Jacaperaguat, 90ndate Imolat sõita või 70ndate vormelitega 70ndate versiooni Sao Paulo ringrajast sõita on ülivinge. Mõned Brasilia rajad on vormelitega ka üllatavalt head (nt. "Brasilia"). Seda kogemust mujalt ei saa. Teiste mängude jaoks on olemad modid, kuid nende kvaliteet tihti kõigub.
Ma arvan, et see on maitseasi. Igaühel on õigus oma eelistustele. Simulaatormängudes üldiselt ei ole career story't ja seda ka harva selliste mängude huvilised ootavad.
Täpselt nii ongi, et tahaks mingitki careeri vms.
Ei viitsi tuimalt online grindida.
Ise muidugi eelistan simusid aga vahest kah mõnus arcade sõita.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.