20.02.2016 15:33:16
USA presidendikandidaat Donald Trump kutsus üles Apple’it boikoteerima
Apple’i ja Ameerika Ühendriikide Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) vaheline hiljutine sõnasõda on kistud ka USA presidendivalimiste debatti. Oma seisukohta tahtis väljendada ka otsekohese ning üldjuhul poliitiliselt ebakorrektsete väljendite poolest tuntud Donald Trump. Järjekordsel valimisüritusel rääkides teatas Trump, et kuna Apple ei ole nõustunud FBI-ga koostööd tegema, siis tuleks Apple’it boikoteerida. Trumpi kohaselt peaks boikott kestma seni kuni Apple alistub FBI soovidele.
Loe edasi Kiibist _________________ Varsti on meil kõigil kiip sees
Kõik peavad kummardama USA ? Nad on seal kõrgemal kohal reaalsustaju kaotanud, nagu Merkel siin EU's. Ma loodan, et nüüd ma nende huviorbiiti ei sattunud. _________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner
Kõik peavad kummardama USA FBI'd täpselt samal määral nagu Telia peab "kummardama" KAPO hangitud kohtumäärust
Apple otsib boonuspunkte ja neil peaks mõttetu kohtuvaidluse jaoks raha jätkuma.
Ma ei saa aru, kas see on ainult minu arust täielik idiootsus või see ongi pigem massjälgimise lihtsustamiseks?
Kui ma tean, et OS on backdooritud, siis ma kasutan mingit kolmanda osapoole teenuseid, mis ei ole backdooritud (kõrgem tase, äpp).
Ütleme nüüd, et elame oma roosates unistustes ning iga ametlik äpp on backdooriga - ma teen ise oma kommunikatsiooniäpi, mis on ikka täiskrüpteeringuga.
Täpselt samasugune idiootsus, et keelame terrorismi ohus tulirelvad... aga millegi pärast tulevad terroristid ikka täisautomaatsetega, mis siis, et need võivad olla ammu juba tsiviilkäibes keelatud.
Avalik sõda krüpteeringu vastu kisub natuke seemnete ja fooliumi valdkonda, aga mina liigitaks rohkem otsustajate lihtsameelsuse ja nõustajate lühinägelikkuse alla.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.