Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Taavi Kotka väidab, et ta tahab Eestis näha ülikiiret internetti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HA
HV Guru
HA

sõnum 18.02.2016 23:06:19 vasta tsitaadiga

ab79 kirjutas:
4G ruuter kliendi mätta otsast vaadatuna ei ole kallis, aga kui paketi hind on 30+€ siis 10 aasta lõikes muidugi mingi arvestatav summa tuleb.

"ülikiire" internet fiibri otsas maksab ka ju 20-30 või isegi 50 EURi /kuus
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ab79
HV kasutaja

sõnum 18.02.2016 23:26:00 vasta tsitaadiga

HA kirjutas:
ab79 kirjutas:
4G ruuter kliendi mätta otsast vaadatuna ei ole kallis, aga kui paketi hind on 30+€ siis 10 aasta lõikes muidugi mingi arvestatav summa tuleb.

"ülikiire" internet fiibri otsas maksab ka ju 20-30 või isegi 50 EURi /kuus

Ma saan aru, aga ütleme nii, kas ostad auto kohe sulas välja hinnaga 15 000€ Või võtad liisingusse? Piltlik võrdlus, pole ehk teemakohane, aga ma ei oska paremat näidet tuua, tean, et liisinguga kaasneb intress. Teeb ju üldises mõttes sama ju. Valikute ja võimaluste küsimus. Kel on raha, see ostab kohe ära, kel mitte, maksab jupikaupa.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 18.02.2016 23:47:55 vasta tsitaadiga

mina väidan, et ma tahan saada seda, teist ja kolmandat.

kes selliseid pealkirju genereerib? kopp.gif okse.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 19.02.2016 10:55:09 vasta tsitaadiga

No kui nad veaksid mulle 650m kaugusele fiibri, siis oleks nõus maksma ka 30.- EUR 26.- EUR asemel. Käin seal kandis ca 1-2 korda kuus - majas elavad pensionärid...
Häda ongi selles, et ümberkaudu on majasid küll (isegi 2 kahekordset maja kolme paradnaga), aga suurem osa pensionärid või siis miinimumi ja keskmise vahel teenijad. Nad vägagi tõenäoliselt ei oleks liitumise eest nõus maksma ka 300.- EUR - rääkimata siis 3 000.- EUR... Kohalikult omavalitsusel raha selliste projektide jaoks ei ole - kedagi ei koti...

Isiklikult oleks selle eest nõus maksma kuni 500.- EUR, aga selle eest ei liiguta seal kandis lille mitte keegi. Teoreetiliselt on hetkel ala peal vasepaar - meil see kahjuks puudub... Ja enam vist keegi ei vea või siis Eltel teeks asja ära ~300.- EUR eest (nüüd on see 4G peal töötav MinuTv - mis konkreetse majapidamise TV vajadusi ei rahulda). No pagan, aga miks ma peaks liituma selle vana tehnoloogia peale - kui juba, siis juba...

Ja nagu varemgi välja hõigatud, et ei saagi garanteerida, et kui fiiber terve ala peale välja ehitada, siis hakatakse min 100/100 kasutama. Kujutan ette, et laeks jääb 50/50. Teoorias järelpõlvedele kiiremat youtube / multide vaatamiseks rohkem vaja ei olegi... Unless 4K järsku iga nurga peal paukuma ei hakka.

Nokk kinni, saba lahti...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Taavi Kotka väidab, et ta tahab Eestis näha ülikiiret internetti mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.