praegune kellaaeg 20.06.2025 16:22:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hdekkuu
HV vaatleja
|
16.02.2016 22:34:43
SSD, HDD ja HDD |
|
|
Niisiis..ei oska nagu alustada kuskilt, aga mu peamine kõvaketas(HDD) kui ma tõstan sealt mingid faile või asju lihtaslt LMBga ei tee see topelt faili, aga kui kopeerin väliselt HDDlt või SSDlt siis see teeb topelt failid
Tõstsin siselt SSDlt desktopile mingi faili ja tekkis uus faili, aga kui tõstan peamiselt(main, sisene) kõvakettalt midagi desktopile siis see fail liigub nagu kaasa
https://gyazo.com/4c010b922c6f76af27a9bc7fbee3cc78
Ja minu küsimus on, et kas seda kuidagi maha ei saa võtta? Tean, et kui hoiad shift alla siis see liigub kaasa, aga ilma shiftita?
viimati muutis hdekkuu 17.02.2016 20:05:58, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
16.02.2016 22:50:44
|
|
|
Nii see on jah, kui sama ketta(partitsiooni) piires tõsta faile siis liigutab kui erinevate ketaste(partitsioonide) vahel siis kopeerib.
Shiftiga saad liigutada, controliga kopeerida.
Ei saanud ainult aru kas tahad et kogu aeg liigutaks või kopeeriks?
|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
   |
2 :: |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
hdekkuu
HV vaatleja
|
17.02.2016 20:08:01
|
|
|
Kogu aeg liigutaks, ei peaks shift all hoidma.
Kui ma tõstan midagi siseselt main HDDlt siis ma saan hiire klikiga ja ta ei tee uut faili või midagi, aga kui ma tõstan midagi SSDlt või väliselt HDDlt siis see teeb uue faili ja sama on ka vastupidi, et kui midagi tõstan dekstopilt SSDle või välisele HDDle siis desktopile jääb see fail ikka alles
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|