Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 03:29:51
win 7 bootmgr |
|
|
Nii tekkis küsimus selline et kas peab sama plaati või siis usb boot-i kasutama et saada uuesti korda, või võib ka suvaline win7 boot seadet ?
Et mull usb boot pulk jalutama läinud ja kuskil pole backup-i win7-st
Tänud vastamast, või arvamast.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
07.02.2016 13:06:46
|
|
|
Oleneb tegelikust veast. Puhta alglaadimisprobleemi võib mõnikord parandada suvaline, ise alglaadimisvõimeline, allikas. Aga tõsisema paugu puhul on vajalik sama versioon või selline kus on ka näiteks SP1 juba sisse integreeritud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 16:46:56
|
|
|
Ise küsin, ja ise vastan.
Tegin siis uue win 7 boot usb pulga ja lükkasin järgi.
Valikus: Use recovery tools that can help fix problems starting windows.
Tuleb error: This version of system recovery opsion is not compatible with the version of windows you are trying to repair. Try using a recovery disc that is compatible with this version of windows.
Et siis paistab et muudmoodi ei saagi kui format.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.02.2016 16:53:13
|
|
|
Kui õigesti mäletan, siis Recovery tegi vahet ka 32-bitisel ja 64-bitisel installikal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 17:02:44
|
|
|
64bit-le lasin 64bit-sega .
Aga niipalju kui praegu vaatasin siis C: ketas, õigemini partitsion on tühi ja D: partitsioonil op system koos ülejäänud asjadega.
Et siis probleem siis seisnebki sellest et bootmgr puunu on. nüüd oleks vaja kuidagi D: partitsioon saada c-ks tagasi.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 17:24:34
|
|
|
laurx,
ei ole sellist valikut mittekusagil.
Aga uuriks kui minna instal now, kas sealt saaks delete C: partitsion ?
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.02.2016 17:30:35
|
|
|
et mis valikut sa siis ei leia? need ei ole installikaga tehtavad asjad. nii palju kui mina selliste asjadega kokku olen puutunud, ei lähe partitsioonitabel ise per.se vaid selle põhjustab midagi. enamasti on kaks levinud põhjust: a) ise susid b) on ketas hapu. kettal teadupärast kirjutatakse partistioonitabel ketta algusesse. loogiline oleks algatuseks ketast kontrollida. per.ses kettale pole mõtet neid installikatega jms trikke teha. tulemus on ikka see,et tuleb ketast vahetama hakata. ketta kontrollimiseks on tootja utiliit. kui utikas on kettast üle käinud, tuleb mängu testdisk. see oskab partitsioonitabelit tagasi tuua.
b) kui ketas siiski hapu on, saad ilmselt mingi live jurakaga (K)useri kraami tagasi.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 17:41:50
|
|
|
midagi pole hapu, sest kui usb boot sees siis näen repair-i alt, use recovery tools that can help fix problems starting windows. isnsert the intallation media for the decice and ... sealt alt on näha et C: kettas ehk partitsion on on tühi, ja D: kettas ehk partitsion on see mis peaks olema C: ketas ning sellest on probleem.
Kui mõni ketas oleks küpse siis ei oleks ka mul raid0 püsti.
Mäkerdasin jah raid0-i partitsiooni kustutatamisega, sellega läks ka ketaste järjestus paigast ära, ja ei saa ka seda biosest paika, sest raid0 all on pole rohkem valikuid kui üks.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 17:47:57
|
|
|
? laurx,
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
07.02.2016 18:03:50
|
|
|
Sain hakkama, võtsin julguse kokku ja läksin instal now valikusse ja kustutadin C: ning uuesti tegin selle repair you computer, startup repair.
ning töötas.
|
tagasi üles |
|
 |
|