praegune kellaaeg 20.06.2025 00:39:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Duckhead
HV veteran

|
21.08.2010 10:21:20
|
|
|
usb on siis masinas ja boodib?
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
21.08.2010 10:23:22
|
|
|
Boodib probleemideta. Isegi siis kui USB pulgalt ei boodi.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.08.2010 10:43:21
|
|
|
karukas: Ole ikka täpsem, k6ik s6ltub ikkagi sellest milleks oled HDD formaatinud, näiteks buutiva dvd-na v6i kasv6i buutiva flopina.
BIOS otsib taga talle vajalikku buut-formaati ja pole oluline mis andmekandjal selle ette söödad.
Samuti saab ka USB-pulka formaatida kui buutiv flopi v6i buutiv cd / dvd.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
21.08.2010 10:44:13
|
|
|
ei usu, aga proovin kunagi järele.
Minuarust on see bootimine siiski emamasina BIOSes kinni.
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
21.08.2010 10:53:47
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
karukas: Ole ikka täpsem, k6ik s6ltub ikkagi sellest milleks oled HDD formaatinud, näiteks buutiva dvd-na v6i kasv6i buutiva flopina.
BIOS otsib taga talle vajalikku buut-formaati ja pole oluline mis andmekandjal selle ette söödad.
Samuti saab ka USB-pulka formaatida kui buutiv flopi v6i buutiv cd / dvd.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt |
Ma ei saanud päris hästi aru nüüd. Mis mõttes HDD formaatinud? Jutt oli ju välisest optilisest seadmest(CD/DVD seadmed)? Ja olen kohanud vanemaid läptoppe mis ei oska bootida USB pulgalt. Samas selle adapteriga olen ühendanud DVD/CD seadme ja kõik on lahenenud.
Ärge nüüd arvake, et ma mingil põhjusel promon seda toodet, ei, minu naha on ta lihtsalt päästnud mitmel korral.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
21.08.2010 11:52:15
|
|
|
Pole vajadust olnud eriti XP'd USB optiliselt installida, kuid korrad kui on olnud vaja, on tekkinud probleem, et kui XP esimest korda käviitub, vajab ta optiliselt faile, kuid USB draiverid pole veel paigaldatud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
08.01.2016 23:41:20
|
|
|
tsitaat: |
Ja olen kohanud vanemaid läptoppe mis ei oska bootida USB pulgalt. Samas selle adapteriga olen ühendanud DVD/CD seadme ja kõik on lahenenud. |
Et kui sellega ühendad arvuti, millel puudub USB boot, siis boodib? Mida sa biosis määrad, seal ju pole muud kui kõvaketas ja floppy. Mul sama kamm hetkel Omnibook 3000 ctx Sain talle uue HDD ilma OS ita ja vaja kuidagi masin käima saada. Kas Chrome OS peale saada oleks väga ebareaalne? Kuidas sellel vanemate seadmete tugi on (USB wifi, video-heli)
|
 |
aht0
HV veteran
|
30.01.2016 06:30:22
|
|
|
tsitaat: |
Ja olen kohanud vanemaid läptoppe mis ei oska bootida USB pulgalt. Samas selle adapteriga olen ühendanud DVD/CD seadme ja kõik on lahenenud. |
kui on kiviaegne ja asjal LPT ka küljes siis saab ka paralleelpordi, null-modem kaabliga. kaks DOS flopit, teine vanem arvuti, Norton Commander ja palju vaba aega vajalikud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|