praegune kellaaeg 22.06.2025 22:21:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
minisvami
Kreisi kasutaja
|
16.11.2003 22:45:14
Intervideo WinDVD ja helikanalid |
|
|
Op WinXP, Intervideo WinDVD Platinium 5.1 ning SB 5.1 Live! helikaart, Genius 5.1 Speaker SW-5.1 Home Theater kõlarid.
Sümptomid: arvut lülitatakse sisse ja käivitatakse WinDVD. Selle Setup>Audio paneel näitab, et speaker configuration on '2 channel (L/R or headphone)'. Tore, valime käsitsi '6 channel (5.1 home theatre)'. Apply ning film/testfail peale, kõik kaunis.
Sulgeme WinDVD ja avame taas. Setup>Audio paneel näitab, et taga on '2 channel (L/R or headphone)'. KÕIK TEISED VALIKUD ON HALLID, st enam ei õnnestu käsitsi 5.1 settinguid määrata. Testfaili helid jagatakse ka võrdselt kõigi kanalite vahel ära. Aitab ainult restart ja oleme tagasi lähtekohas.
Veel: valitud on 'analog sound card' > vt kõlareid. Helikaardi enda test töötab normaalselt, iga hääl õiges kanalis. Peale lastud ACE Mega Codec Pack.
Mida teha, et WinDVD jääks permanentselt 5.1 olemasolu uskuma?
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
16.11.2003 22:57:41
|
|
|
Minuteada ta jääb kusjuures 5.1 olemasolu päris ilusti uskuma, kui sa selle juba korra pannud oled. Aga kui 5.1 heliga fail just parajasti windvd-s avatud ei ole, siis ta näitabki seda halli valikut. See siis on minu WinDVD 3.1 puhul nii. Aga sul ma soovitaks see ACE Mega Codec Pack uninstallida, kuna 90% tõenäosusega on see sinu probleemi tekitajaks. Ja peale seda tasuks ka WinDVD uuesti installida.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
minisvami
Kreisi kasutaja
|
16.11.2003 23:37:20
|
|
|
Niih, tänan, ihvike.
Minu puhul näitas 'halli valikut' ka sel juhul, kui kindlasti 5.1 heliga fail parasjagu laetud. Ja sel juhul laotati hääled enam-vähem ühtlaselt kanalite vahel laiali, nagu mainisin.
AGA: Plaanis järgmisel nädalal (kui aega leiab) ehk värsked XP-aknad panna, niigi igasugu katsetamise käigus räpaseks läind. Siis vaid basic koodekid, uusimad draiverid etc. Kui probleem ei lahene, tõstan teema taas üles.
---
Eh, pole ma multimeediafoorumis veel probla näinud, mille puhul ihvike asjalikku nõu ei oskaks anda. Respect!
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|