Kuna Photoshopi kasutamisega saan hakkama ja huvitab kodulehtede valmistamine (siiamaani olen valmistanud lihtsaid lehti wordpressi abil, kus koodi ei ole vaja eriti tunda), siis pärast lühikest uurimist leidsin, et kõige mõistlikum oleks seda valmistada bootstrapi abil. Olen teinud valmis õpetuse järgi koodi abil ühe kodulehe (prooviks ja mis ei läinud kunagi kasutusse), aga nüüd tahaks teha natuke rohkema disainiga ja ps kujunduse järgi. Olen samm sammult järginud youtube ühte kõige poppulaarsemat õpetust (vähemalt kommentaaride järgi peaks olema parim). Nüüd jõudnud selle osani, kus hakkab kasutama text editori ja bootstrapi installima. Video on vana ja hektle on bootstrap uuenenud ja ei saa samm-sammult järgida. Oskab keegi nõu anda (ehk keegi on tervet seeriat vaadanud) millised "linnukesed" peaksin hetkel jätma kui downloadida bootstrap? Video, millest jutt on see (7:07):
Katsusin googeldada parima visual CSS editori kohta. Enamused on vabavaralised (või üldse veebipõhised) ja ei näe eriti usutavad välja? Muidu oleks selline lahendus kõige parem. Oskate mingit visual editori soovitada?
Pole ulme paljusid proovinud, kuid Stylizer meeldib väga ning pärast proovimist läks ka käiku.
Nimelt väga mugav just olemasolevate lehekülgede ümber-tegemiseks.
Bootstrap baasil uute lehtede loomiseks aitab mõni "bootstrap visual editor" ehk millega saad juba algselt visuaalselt lehe valmis kirjutada.
Pea meeles, et nende editoride suureks miinuseks on nii öelda "bloated code" ehk robustne ja optimeerimata kood. Kokkupakkimiseks saaks kasutada "minify" töövahendeid, kuid too väga ei optimeeri...
Ma arvan, et alguses minu taseme jaoks enamjaolt piisab isegi visual editorist (pole küll kunagi kasutanud ja kindlalt seda väita ei julge). Eks ma katsun alustuseks siiski mingi veebipõhise leida ja siis mingile mõistlikumale edasi minna.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.