Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Bootstrap märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 30.12.2015 16:02:59 Bootstrap vasta tsitaadiga

Tsau!

Kuna Photoshopi kasutamisega saan hakkama ja huvitab kodulehtede valmistamine (siiamaani olen valmistanud lihtsaid lehti wordpressi abil, kus koodi ei ole vaja eriti tunda), siis pärast lühikest uurimist leidsin, et kõige mõistlikum oleks seda valmistada bootstrapi abil. Olen teinud valmis õpetuse järgi koodi abil ühe kodulehe (prooviks ja mis ei läinud kunagi kasutusse), aga nüüd tahaks teha natuke rohkema disainiga ja ps kujunduse järgi. Olen samm sammult järginud youtube ühte kõige poppulaarsemat õpetust (vähemalt kommentaaride järgi peaks olema parim). Nüüd jõudnud selle osani, kus hakkab kasutama text editori ja bootstrapi installima. Video on vana ja hektle on bootstrap uuenenud ja ei saa samm-sammult järgida. Oskab keegi nõu anda (ehk keegi on tervet seeriat vaadanud) millised "linnukesed" peaksin hetkel jätma kui downloadida bootstrap? Video, millest jutt on see (7:07):

Link
.
Mina kasutan text editoriks Bracketsit.

4M

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 31.12.2015 11:09:06 vasta tsitaadiga

Kui koodikirutamine väga naudingut ei paku, siis kasuta mõnda visuaalset CSS editori.
Drag&drop põhimõttel saad elemente suuremaks, väiksemaks lohistada, värve muuta jpm.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 31.12.2015 16:30:53 vasta tsitaadiga

Katsusin googeldada parima visual CSS editori kohta. Enamused on vabavaralised (või üldse veebipõhised) ja ei näe eriti usutavad välja? Muidu oleks selline lahendus kõige parem. Oskate mingit visual editori soovitada?

4M

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 01.01.2016 15:25:20 vasta tsitaadiga

Pole ulme paljusid proovinud, kuid Stylizer meeldib väga ning pärast proovimist läks ka käiku.
Nimelt väga mugav just olemasolevate lehekülgede ümber-tegemiseks.

Bootstrap baasil uute lehtede loomiseks aitab mõni "bootstrap visual editor" ehk millega saad juba algselt visuaalselt lehe valmis kirjutada.
Pea meeles, et nende editoride suureks miinuseks on nii öelda "bloated code" ehk robustne ja optimeerimata kood. Kokkupakkimiseks saaks kasutada "minify" töövahendeid, kuid too väga ei optimeeri...

EDIT: Kõik need töövahendid on pigem abivahendid, just selleks, et ei peaks rutiinselt kopeerima, klaviatuuri lõhki trükkima jms. Nipet-näpet CSS muutmine on siiski vajalik, täpsuse saavutamiseks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 01.01.2016 19:04:10 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et alguses minu taseme jaoks enamjaolt piisab isegi visual editorist (pole küll kunagi kasutanud ja kindlalt seda väita ei julge). Eks ma katsun alustuseks siiski mingi veebipõhise leida ja siis mingile mõistlikumale edasi minna.

4M

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Bootstrap
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.